Speltips Athletic Bilbao Atletico Madrid 14 juni 2020

Speltips inför Atlético Madrid – Huesca 25/9: Dagens bästa speltips

Det är överraskande höga odds som dukas ut på spelen till Atlético Madrids fördel i samband med tisdagsmatchen mot Huesca. Vårt speltips – dagens bästa – inför matchen hittar ni här.

Annons:

Tillbaka på jorden. Huesca fick en smakstart på sejouren som debutanter i spanska Primera División, med fyra inkasserade på de två inledande matcherna, båda på bortaplan, mot förhållandevis starkt motstånd i form av Eibar samt Athletic Bilbao.

Men nu då? Laget har åkt på tre käftsmällar, en svit som startade med en brutal 2-8-förlust när Barcelona besöktes. Därefter har man fallit med 0-1 vid dubbla tillfällen, båda hemma, när Rayo Vallecano och Real Sociedad stått för motstånden. Kan man hitta tillbaka?

Uppenbart är i alla fall att Huesca kommer få kämpa hårt för det här kontraktet, i finrummet – som om det inte redan vore som skrivet i sten på förhand. Det är inte i den här typen av matcher som poängen nödvändigtvis ska trilla in på kontot.

Atlético Madrid har varit lite upp och ner och hade kanske velat få ut mer av årets fem inledande matcher, dock utan att det ska vara på tal om en kris. Mest känns fortfarande 0-2-förlusten mot Celta Vigo. Utöver det är facit två vunna och två kryss samt att det blev en trea i samband med Champions League-premiären och bortamötet med Monaco.

Vitolo, Santiago Arias och Stefan Savic står alla som osäkra för Atlético Madrid. Detta medan Huseca har hela truppen intakt. Försvinnande lite att ta hänsyn till på den fronten, med andra ord.

Överdrivet odds

Att Atlético Madrid inte tilldelats ett större favoritskap på oddsfronten förvånar oss, men varför reflektera för mycket över det – istället för att utnyttja? Givet spelvärde.

Efter en liten, liten dipp har Atlético hittat tillbaka via två raka bortavinster – mot Monaco samt Getafe. De senare nämnda plockades ned med siffrorna 2-0. De är av toppmaterial och ska ses som de enda tänkbara utmanarna om titeln till jättarna Real Madrid och Barcelona.

Här kommer Huesca vid passande tillfälle, är känslan. De har tappat deras momentum, som nykomlingar ofta hamnar i under seriestarterna, och nu förlorat tre raka matcher även utan att ha spelat särskilt väl.

Klasskillnad, form och hemmaplan. Enorm fördel – Atlético Madrid!

De spelas med -1,5 mål (asian handicap) till oddset 1,88 hos Bethard med stor glädje. Spelet sitter då om de vinner matchen med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, tisdag 25/9
TV: 
Stream:  [betssontv]

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.