Speltips inför Atlético Madrid – Lleida 9/1: Slut på det roliga för bortalaget

Spelbloggare Publicerat: 9 January 2018

Fastän det redan är avgjort är det troligtvis med munter inställning som Lleida, huserandes i spanska tredjedivisionen, reser till Wanda Metropolitano för att returspela mot Atlético Madrid i Copa del Reys åttondelsfinal. Här – speltips och odds inför matchen.

Det fick stanna vid en storskräll – när Real Sociedad städades av – för Lleida Esportiu i årets Copa del Rey och de kan ändå vara tillfredsställda med situationen. Nu handlar det om att fortsätta jakten på toppen; att ta klivet upp i Segunda División. Tätt i kampen om playoffplatserna.

Men först ut – en fantastisk bortaresa för spelarna! Att besöka en arena som Wanda Metropolitano, och ställas mot en motståndare som Atlético Madrid, är förstås en upplevelse för dem. Vore extra stort att ställa till lite problem för Atlético…

Nu existerar den chansen förvisso inte, om vi tittar på dubbelmötet som helhet, eftersom Atlético Madrid vann med förkrossande 4-0 i den inledande matchen. Bara att ta matchen för vad den är, sålunda.

Copa del Rey kan vi tänka oss betyda lite extra mycket för Atlético Madrid under året. De har en försvinnande liten möjlighet till titel i Primera División, trots andraplatsen, när Barcelona spurtat ifrån så. Dessutom missade de Champions League-slutspelet, vilket är ett fundamentalt fiasko.

“Siffrorna borde ändå skjuta i höjden”

Talar emot Atlético Madrid är att de redan, i praktiken, är klara för nästa runda och därför skulle kunna tänkas ta lite lätt på matchen. Men är det så enkelt?

Utanför den ordinarie startelvan finns det ett flertal klasspelare, även i europeiska mått mätt, som vill stärka deras aktier i truppen, för tränaren. Vi räknar med att en startelva som skulle ha slagkraft i en seriematch presenteras.

Dessutom väntas nyförvärvet Diego Costa, som även innan sin sejour i Chelsea spelade för klubben, får starta eftersom han är avstängd i Primera División efter sitt röda kort mot Getafe senast – en match han också blev målskytt i. Skapar toppduo med Fernando Torres?

Ett annat nyförvärv som kan spela är mittfältaren Vitolo. Han har mycket att vinna i att stå för en stark insats.

Det är klart att Lleida kommer försöka streta emot bäst de kan, men siffrorna borde ändå skjuta något i höjden. 3-0, kanske?

Undertecknad ser ändå lite värde i Atlético Madrid -2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de vinner matchen med exakt två mål – till 1,84 x insatsen hos 10bet. Men rekommendationen: håll insatsen nere!

  Rygga spelet hos 10bet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -2,25 (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: 10bet (Unik: 1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:30, tisdag 9/1
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: