Speltips Athletic Bilbao Atletico Madrid 14 juni 2020

Speltips inför Atlético Madrid – Sporting CP 5/4: Dagens bästa speltips

Det borde åtminstone skilja ett par klasser när Atlético Madrid och Sporting CP drabbar samman i Europa League-kvartsfinal och spanjorerna kan sätta in dolkstöten redan i det inledande mötet på Estadio Wanda Metropolitano.

Med åtta klubbar kvar som slåss om Europa League-titeln har Atlético Madrid seglat upp som den solklara favoriter – Expekt, odds: 2,40 – med Arsenal som den främsta uppstickaren.

Annat är det med Sporting CP, som ses med näst minst chans att kamma hem hela kalaset, före CSKA Moskva och vinnarspelet på dem betalar 34,00 gånger pengarna (Unibet) och dessa siffror sätter en klar bild över skillnaderna som råder dessa två emellan.

Atlético Madrid hade förstås velat få ut mer än att slåss om en Europa League-titel, ska nämnas. Gruppspelet i Champions League blev de inte bättre placerade än trea i, bakom Roma samt Chelsea, och det var en stor besvikelse. EL-slutspelet har varit desto mer smärtfritt – Köpenhamn krossades med 5-1 över två möten och Lokomotiv Moskva med hela 8-1.

Spelåret som helhet kan de dock vara rätt tillfredsställda med hittills, Atlético Madrid. En plats i Primera Divisións topp fyra är säkrad och inför slutspurten är de tvåa, före klubbar som Real Madrid och Valencia. Endast suveräna Barcelona har inte förmåtts att rås på.

Gästerna, då? Ja, Sporting CP har vandrat i skuggan av Benfica och Porto ända sedan millenniumskiftet, vilket det blev två serietitlar runt, och inte heller i år ser de ut att ha kraften att utmana om titeln, utan är trea bakom de nämnda konkurrenterna och därmed också utanför Champions League-området.

Ren och skär klasskillnad

När slutspelet är i dess senare faser blir Europa League alltid mindre skrällbetonat och med den titeltörst som råder i Atlético Madrid har vi svårt att se dem sjabbla bort den här chansen. Sätter in dolkstöten redan här?

Faktum är att vi får över dubbla insatsen för att spanjorerna ska vinna det här med minst två baljors marginal och det är över förväntan. Ett klart värdespel. Dagens bästa, till och med?

Atlético Madrid har visat prov på stark form och hittills snurrat upp motstånden i Europa League-slutspelet utan minsta bekymmer. Vi upprepar, över 180 minuter: 5-1 över Köpenhamn och 8-1 över Lokomotiv Moskva!

Känslan är att Sporting inte har kvalitéerna att ens sätta press på motståndarna och vi tycker att turneringens slutspel understryker det ytterligare. Exempelvis: fyra insläppta mål mot kazakstanska Astana och mot tjeckiska Viktoria Plzen krävdes förlängning för att lösa avancemanget.

Addera på detta att spelare som William Carvalho och Sebastian Coates – tunga namn! – är tveksamma för spel här i matchen. Atlético Madrid har förvisso Filipe Luís borta samt Juanfran och José Gíménez osäkra. De har dock en helt annan bredd att luta sig emot och kan handskas med situationen väl.

2,02 x insatsen för att Atlético Madrid ska vinna med minst två bollar här är ett superspel! Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus via oss: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% extra upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 5/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 75%
X: 19%
2: 8%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 54%