Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips inför Atlético Madrid – Valencia 4/2: Spanskt toppmöte

Har Atlético Madrid blivit för stora favoriter i toppmötet mot Valencia? Det är lite vad vi lutar åt – och köper därför ett skrällbetonat spel från handikappmarknaden.

Klassfotboll står på den spanska kvällsmenyn. 20:45, Viasat Premium eller Viaplay – ni kommer väl också sitta klistrade framför TV:n?

Det är dock lite av en krisstämpel – eller är det att ta i? – som sitter fastklistrad på Valencia. Laget tycks ha tappat stilen och har, under ordinarie tid, fyra förluster efter varandra. Tre av dem må ha kommit med uddamålen, men allt verkar i alla fall inte stå rätt till.

Insatsen i Copa del Rey-semifinalens första möte mot Barcelona, senast på bortaplan, var dock positiv på flera sätt – i defensiv bemärkelse.  Man höll emot väl och föll ”bara” med 0-1. Godkänt och hyfsad position inför returen därmed. Innan dess åkte man dock på en 1-4-förlust mot Real Madrid i Primera División. Klart värre.

Var Atlético Madrid står och vartåt det barkar, det är lite svårt att sia. Nästjumbon Las Palmas plockades enkelt ner med 3-0 sist, men färskt i minnet finns bland annat uttåget ur Copa del Rey samt ett svagt 1-1-kryss när Girona kom på besök.

Mycket tyder på att Atlético kommer vila Gabi den här matchen medan Filipe Luis riskerar att missa den. Gästerna har en rad frågetecken i truppen, däribland över Ezequiel Garay, Jeison Murillo samt Geoffrey Kondogbia.

Plusspel på Valencia

Formen är allt annat än bra i Valencia, men undertecknad får inte känslan av att allt kommer falla samman. Laget är fyllt av klass och kan absolut mäta krafterna med en motståndare som Atlético Madrid.

Och om vi bortser från 1-4-förlusten mot Real Madrid så har de i alla fall inte åkt på några överdrivna smällar den senaste tiden. Det är den enda match i årets La Liga som förlorats med mer än uddamålet.

Givet är att Atlético Madrid ska stå som favoriter, men inte heller de har visat framfötterna på sistone och dessutom brukar merparten av deras vinster komma med hyfsat knappa siffror. Inget lag som bara kör över sina motståndare.

Två ganska jämna lag i halvdan form ska göra upp och vi anser hemmalagets favoritskap vara för stort… 2-1/1-1?

Speltipset? Valencia +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,79x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Valencia +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 22%
2: 13%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%