17 september 2019 Dortmund Barcelona Speltips

Speltips inför Barcelona – Real Madrid 6/5: Vinnare hittad i El Clásico

El Clásico! Världens största match för klubblag – Barcelona mot Real Madrid, nu på Camp Nou. Katalanerna vill hålla i deras förlustfria svit över hela säsongen och det har de all potential till att lyckas med.

ODDSBOOST: Få 8,00 på Barcelona eller 16,00 på Real Madrid.

Det har varit en ”walk in the park” för Barcelona, att plocka hem årets Primera División. 34 matcher har renderat i 26 vinster, åtta kryss och inte en enda förlust. Målskillnaden? 87-21! Det snackas inte bort hur som helst.

Real Madrid har inte varit i närheten av att ens skapa nerv i det hela, när de inte är bättre placerade än trea – bakom Atlético Madrid och med 15 poäng som skiljer dem åt från just Barcelona.

Å andra sidan åkte katalanerna på en mina, i form av Roma, redan i kvartsfinalen av Champions League medan Real Madrid är finalklara efter att ha skickat ut bland andra Paris Saint-Germain och Bayern München. Klubben har vunnit turneringen två säsonger på raken, samt vid tre av de fyra senaste tillfällena.

I mångt och mycket är det en match av symbolisk karaktär – som alltid i dessa möten, så välpaketerade med rivalitet. Barcelona har förutom det den där förlustnollan att hålla intakt.

Vinner – på nytt

Det kan tyckas löjligt att värdera in någonting som inställning i ett El Clásico, men det kan faktiskt vara på sin plats här. Real Madrids enda match av verklig betydelse närmast är CL-finalen mot Liverpool.

Och även om huvudstadslaget fått fem dagars vila, är det klart att den så fysiskt och psykiskt tuffa semifinalen mot Bayern München fortfarande kan ha satt sina spår i truppen, som det lätt blir med alla ägg i en och samma korg.

Att Real Madrid sett sårbara ut i synnerhet på sistone kan man inte heller bortse från. Bortsett från CL-matcherna har de kommit undan knappt mot, på pappret, klart sämre motståndare.

Addera också att Daniel Carvajal är out och Isco samt Raphael Varane osäkra för spel. Barcelonas Andrés Iniesta, som lämnar klubben efter säsongen, har dragits med småkänningar – men av rapporter att döma är han fit för en startplats.

Barcelona har hämtat andan från Champions League-fiaskot; vann sist med 4-2 borta över Deportivo La Coruna och krossade innan dess Sevilla med makalösa fem mål mot noll i Copa del Rey-finalen.

Årets omvända möte vann Barcelona med 3-0 och här ska de ha toppchans att besegra deras ärkerivaler på nytt.

Den raka ettan synas till 1,77x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak etta
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, söndag 6/5
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.