Streama Sevilla Barcelona

Speltips inför Barcelona – Sevilla 12/8: Årets första titel i potten

Den spanska supercupen ska få en vinnare innan spelåret tar fart på allvar – blir det Barcelona eller Sevilla som roffar hem årets första titel? Vi tror oss veta svaret…

Annons:

Serievinnaren mot cupvinnaren brukar normalt vara fallet i den spanska supercupen, men eftersom Barcelona vann bådadera får Sevilla, som blev tvåa i cupen, chansen att ta revansch på de så starka katalanerna.

Matchen spelas på neutral plan, i Marocko och på Stade Ibn Batouta. Avsparkstiden är så sent som 22:00 och matchen blir en utmärkt kvällsmacka för att avrunda en underbar fotbollsvecka.

Spanska supercupen må inte vara överdrivet prioriterad, men det blir åtminstone lite mer än en normal vänskapsmatch när trots allt en titel hittas i potten. Givet är att Barcelona får axla ett betydande favoritskap.

Sevilla har redan smygstartat säsongen med Europa League-kval – och har väl där skickat ut ungerska Ùjpest med 7-1 över två möten och leder den tredje kvalrundan mot litauiska Zalgiris med 1-0 efter att hemmamatchen är avverkad. Goda chanser att ta plats i Europa League.

Lagen har varsin pjäs osäker inför matchen: Sevillas Nico Parejo samt Barcelonas Denis Suárez. Ingenting särskilt att ta hänsyn till – starka startelvor kan presenteras åt båda håll.

Fördel Barcelona

Att matchen spelas på neutral plan måste såklart värderas in i det hela. Fifty-fifty på den fronten.

Annars? Klar fördel Barcelona. Ser dem som den klart bättre parten; de har fått behålla deras succéfundament från förra året och spetsat till i en spelare som Malcom – ni vet, med cirkusen runt Roma. Värvningen har kallats en stöld från vissa – bittra? – håll.

Barcelona är på titeljakt, även om Supercupen är mindre högt prioriterad, och ska ses med toppchans.

Sevilla har eventuellt en liten fördel med att de redan spelat ett par Europamatcher, men viss anledning till oro kan finnas; senast mot Zalgiris var ineffektiviteten påtaglig. Det har man inte råd med i den här typen av matcher.

Spelar Barcelona -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,87 x insatsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, söndag 12/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.