Speltips inför Basel – PAOK 1/8: Spännande returmöte

Spelbloggare Publicerat: 30 July 2018

En mycket spännande retur är det som väntar mellan Basel och PAOK i Champions League-kvalets andra runda – och den har även all potential att bli en underhållande historia, varpå ett visst målspel lockar specifikt.

Annons:

PAOK – Basel: 2-1.

Där står vi inför den här returen, med ett PAOK som förvisso leder, men ett Basel som stärks av det där bortamålet. Schweizarna är dessutom betraktade som – relativt – klara favoriter här och det är mer eller mindre helt öppet. Kan sluta lite hur som helst.

Basel kanske har det snäppet namnstarkare materialet, men skillnaderna är knappast överdrivna och de inleder, som nämnt, i uppförsbacke.

Något som kan oroa är Basels seriestart, vilken lämnat rejält mycket att önska: en pinne på två matcher. Då handlar det om en klubb som blev tvåa förra året och hade vunnit serien åtta år efter varandra dessförinnan. Gott om erfarenhet från Europaspel finns också.

PAOK är en toppklubb hemma i Grekland, men har det facto inte vunnit den inhemska serien sedan 1984/85. Under fjolåret landade de på andraplatsen, liksom de har vid fyra av de sex senaste tillfällena.

Gästerna står stärkta med att ha hela truppen intakt medan Basel saknar spelartrion bestående av Zdravko Kuzmanovic, Antonio Signori och Taulant Xhaka.

Ytor kommer finnas

Resultatet från det första mötet är kanske inte direkt uppseendeväckande, men siffrorna hade kunnat bli annorlunda. Innan PAOK fick in 2-0-baljan i den 80:e minuten, skapade de en uppsjö av möjligheter – mycket tack vare ett vasst omställningsspel och ett Basel som läckte oroväckande mycket.

Nu måste Basel framåt och vinna matchen, medan PAOK vet om hur stor vikten är av ett bortamål, och det kan bädda för en liknande utveckling som i match nummer ett. Grekerna kommer tveklöst få ytor att ställa om på och om det skulle stå 1-0 på tavlan, då lär situationen bli den omvända.

Returmötena har just av denna anledning, att det alltid finns resultat att spela på, öppnas upp mer kontra de inledande matcherna. Inte blir väl den här historien något undantag på den fronten?

2-1/2-2/1-2, kanske?

Över 2,5 mål synas med glädje till 1,94 gånger pengarna hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 20:00, onsdag 1/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.