18 april 2019 chelsea slavia prag speltips premier league

Speltips inför BATE – Chelsea 8/11: Tydliga skiljelinjer

Redan nu kan Chelsea säkra deras plats i Europa Leagues slutspel och det känner vi oss på att de kommer lyckas med i samband med resan till Vitryssland, när det står match mot BATE på schemat.

Annons:

Dominans? Kanske inte. Men Chelsea har visat att störst är bäst i årets Europa League och de tre inledande matcherna är alla vunna. En vinst här och slutspelsplatsen är säkrad. Kan de fixa en sådan i Vitryssland? Oavsett om det blir så eller ej är klubben fortsatt storfavoriter. Konkurrensen kunde, milt uttryckt, vara tuffare.

Bakom Chelsea är det desto mer spännande. PAOK, Vidi samt BATE står alla på tre pinnar vardera och där är det öppet race i slaget om främst andraplatsen, som också leder till slutspelsfasen.

BATE styr och ställer helt med järnhand i den vitryska klubbfotbollen och har redan, med tre omgångar kvar, säkrat platsen på toppen av kullen; den trettonde raka serietiteln. Gott om erfarenhet från Europaspel har de därför fått, men dessvärre missades årets Champions League via en klar förlust i playoffdubbelmötet mot holländska PSV.

Ska man vrida och vända på det skulle BATE inte ha mycket alls att sätta emot på den scenen. Här är de fortfarande mer än aktuella för slutspelsfotboll…

Dubbla avbräck, i Vladislav Malkevich samt Vladislav Mukhamedov, kommer BATE till Borisov Arena med. Chelseas Oliver Giroud samt Ethan Ampadu har inte varit helt hundra under veckan, men absolut aktuella för spel. Den förstnämnda rapporteras vara närmast en plats på spetspositionen i startelvan.

Chelsea vinner – enkelt?

Bortamatcher ute i Europa, särskilt på destinationer som Vitryssland, tenderar att vara knepiga. En tuff nöt att knäcka, BATE? Kanske.

Över 90 minuter bör emellertid Chelsea väl ha lyckats fixa det här? De är bättre på varenda position, verkar ta Europa League seriöst och kommer presentera en startelva av klass. Utöver det är formen stark och efter omstarten, 2-2 mot Manchester United, har fyra raka matcher vunnits. Senast plockades derbyt mot Crystal Palace hem med tre mål mot ett.

BATE vann EL-premiären mot Vidi, men därefter haft det svårare; förlorade med klara 1-4 när PAOK kom på besök och 1-3 när just Chelsea besöktes. Där har de blivit helt synade. Svårt sårade.

-1,0 mål (asian handicap) på Chelsea – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – är ett fullt acceptabelt speltips till 1,67 x insatsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,0 mål (asian handicap=
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 18:55, torsdag 8/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.