Speltips inför Belgien – Costa Rica 11/6: Ingen målfest väntas

Simon Pålsson Publicerat: 10 June 2018

VM-premiären är bara en vecka bort för lagen och nu ska Belgien och Costa Rica båda två försöka få alla bitar på plats inför vad som komma skall. Måndagens möte mellan lagen har dock en risk att bli aningen avslaget.

Annons:

Med en vecka kvar till att VM drar igång för deras del vässar Belgien nu på formen inför mästerskapet genom att möta ett annat lag som också ska spela VM, nämligen Costa Rica.

I ett så pass sent skede av förberedelserna är frågan hur lagen tar sig an matchen och vilket risktagande som kommer att tillämpas. Vad som går att dra för slutsatser av tidigare träningslandskamper sista dagarna är att det ofta blir ganska avslaget. Ingen spelare vill dra på sig en onödig skada direkt…

Känslan inför måndagens möte är att Belgien är solklara favoriter och om vi ser marknadens sett att värdera favoritskapet är det precis så. Det ska mycket till för att Costa Rica ska få till ett bra resultat, menar bland annat spelbolagen.

Överskatta inte belgarna

Belgien tillhör den typen av landslag som får betecknas som outsiders inför kommande VM-turnering. Om allt vill sig väl kommer belgarna att bli livsfarliga och skulle teoretiskt sett vara ett Grekland 2004 eller Portugal 2016. Samtidigt finns det en hel del bitar som ska falla på plats, där den bristande rutinen känns som den stora nackdelen.

Känslan är också att laget nu, med sju dagar kvar till premiären mot Panama, vill försöka få igång alla spelare utan att riskera någonting. Därför tror vi inte att intensiteten blir galen i mötet med Costa Rica.

Kom också ihåg att Costa Rica är ett underskattad lag beträffande defensiv organisation och att det tydligt är så laget tänker försöka nå framgång, både i kommande VM och i måndagens match. För att VM ska bli någonting minnesvärt är det defensiven som är nyckelfaktorn och då behöver den vässas på.

Belgien lär gå segrande ur den här striden, men känslan är att de inte går så lätt som en del verkar tro. Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,86 gånger slantarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus, upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, måndag 11/6
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.