21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips inför Belgien – England 14/7: Bronsmedaljen ska delas ut

Innan den stora finalen – först ska bronsmedaljören koras i VM 2018. Blir det Belgien eller England? Saint Petersburg Stadium är platsen och från oss levereras ett speltips som ska ha alla chanser i världen att pricka rätt.

Annons:

Det räckte inte ända fram för varken Belgien eller England och därför är det förstås med lite blandade känslor som man kommer till den här bronsmatchen. Å ena sidan; nyss komna från nederlag i semifinalerna och å andra sidan handlar det om en medalj på spel.

Den första av dessa semifinaler spelades mellan Belgien och Frankrike. Där vann ”Les Bleus” – rättvisande, visst? – med ett mål mot noll sedan Samuel Umtiti satt matchens första och sista mål fem minuter in i den andra halvleken.

Mycket boll må Belgien ha haft, utan att kunna förvalta det i tillräckligt med stora målchanser. Förmodligen var det sista chansen för många av de här stjärnorna, i den gyllene generationen, att vinna någonting stort. Det får ses som ett fiasko.

England har också varit en fotbollsnation, också ur ett längre perspektiv, som inte förmått att prestera på världsnivå – trots den statusen fotbollen har i landet, som Premier League har i världen. Efter att ha skickat ut Colombia samt Sverige ur slutspelsfasen, åkte man dit av Kroatien som det sista hindret innan en eventuell finalplats.

Det var också verkligen på målsnöret som de föll, ”De tre lejonen”. Matchen leddes under långa perioder, för att sedan sluta 1-1, innan Mario Mandzukic smällde dit kroaternas 2-1-balja i förlängningen.

Fördelen: en dags extra vila

Vem tar den åtråvärda tredjeplatsen, bronsmedaljen?

Vi tror bestämt – Belgien. Anledningarna är många och den enda som talar emot det är egentligen att det skulle kunna brista lite i moralen efter semifinalförlusten mot Frankrike. Framförallt var det här också sannolikt sista chansen på en herrans massa år framöver.

Men annars? Spelare för spelare är de klart bättre. Flera klasser! Där har också vi också höjt upp England som överskattade förut, som i speltipset inför mötet mot Kroatien.

Och om vi tittar på exempelvis kvartsfinalen, vann Belgien den med 2-1 över Brasilien. Det är uppenbart att det finns en herrans massa att hämta här.

En annan faktor som kan spela in är att Belgien fått fyra dagars vila inför matchen och England, som också haft två 120-minutershistorier i slutspelet, endast tre. Såhär i sluttampen av ett hektiskt mästerskap som detta spelar det förstås in.

Helt oävna väntar vi oss inte England vara, men alltjämt att Belgien ändå löser det här. Sannolikt också under ordinarie tid, med viss rädsla för att det kan krävas en halvtimme extra för att skilja lagen åt.

Därför spelas Belgien -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort efter 90 minuter – till 1,90 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Belgien -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 14/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.