Speltips inför England – Belgien 28/6: Mål, mål, mål!

Spelbloggare Publicerat: 28 June 2018

Är det inte uppenbart att var spelvärdet hittas när England och Belgien slåss om gruppsegern i grupp G? Det menar i varje fall vi, och häpnas över de nedplitade oddsen. Dessa är bara att utnyttja.

Annons:

Två klasslag. England och Belgien.
Två slagpåsar. Tunisien och Panama.

Grupp G har inte varit den mest spännande av historier i VM 2018 och när båda dessa nationer vunnit deras inledande matcher är det klart vilka som når slutspelet samt vilka som får packa väskorna och åka hem. Allt precis som väntat.

Nu handlar det om förstaplatsen – vem plockar den? Givetvis kommer båda parter sikta på att lösa den, vinna matchen, men det betyder inte alls helt säkert att en, på pappret, enklare lott väntar i åttondelsfinalen. Ändå: lite speciell approach till det hela…

Eftersom England och Belgien inför matchen är helt omöjliga att skilja åt, sex pinnar vardera samt 8-2 i målskillnad, skulle ett oavgjort resultat innebära att det lag som fått syna minst antal kort blir herre på täppan och om det är lika även på den fronten – lottning.

Roberto Martínez, förbundskapten för Belgien, har flera huvudbryn inför matchen: osäkerhet runt Thomas Vermaelen, Vincent Kompany, Eden Hazard, Dries Mertens och Romelu Lukaku. Vid minsta frågetecken kommer spelare som dessa förstås inte riskerar och det väntas även bli viss rotation vid sidan av detta.

Dele Alli har varit tveksam för England, men av rapporter att döma ska han vara redo för spel. Får kanske vila ändå?

Målspelet måste tas

En match som denna är lite svårtippad såhär på förhand, med risk för att den hamnar mellan stolarna: vilket lag roteras mest?

Som det verkar kommer det vara Belgien, med deras småkänningar bland flera toppspelare, men normalt är det också ett något vassare lag än England, menar undertecknad. Finns mer spets. Rakt av ett bättre spelarmaterial.

Vad som däremot är mer tänkbart är att parterna kommer till spel med en lättsam approach. Matchen är av försvinnande lite betydelse.

Med ett offensivt kraftpaket som Belgien och ett England med Harry Kane i absolut topptrim, borde målen vara extremt nära till hands.

1,87 gånger pengarna för att vi får se mål åt båda håll är ett fantastiskt klipp, som bara måste synas. Betser är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:00, torsdag 28/6
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför England – Belgien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.