Speltips inför Benevento – Sampdoria 6/1: Galet betalt!

Spelbloggare Publicerat: 5 January 2018

Drömmer vi? Oddsen som presenteras på Sampdoria i deras bortamatch mot Benevento är rentav makalösa och här är det helt enkelt ett måste att ta position. Men i vilken form?

Som det firades! Benevento plockade årets första trea och fjärde poäng precis före nyår, via en 1-0-vinst över Chievo. Det ska de förstås vara mycket stolta över, även om allt – exakt allt – pekar på att de kommer trilla ur serien. Om så inte blev fallet, vore det en av de största skrällarna i Serie A:s moderna tid.

Hittills har det alltså bara blivit fyra pinnar och det är uppenbart att Benevento inte var redo för spel i det italienska finrummet. Det blir att ta match för match och varenda liten inspelade pinne är en skalp.

Sampdoria var ett av höstens utropstecken, men föll samman under december månad. Men varför gråta över spilld mjölk? Laget är fortfarande sexa, således i Europaområdet, och avslutade ändå 2017 med en 2-0-vinst över SPAL. Prestationen? Inte så mycket att hänga i granen. Dessutom kom båda målen på stopptid.

Positiva besked för Sampdoria är att de har hela truppen hel, skade- och sjukdomsfri. Detta medan Benevento saknar Pietro Iemmello, Achraf Lazaar samt Luca Antei.

2,15 är i överkant

Det är klart att Benevento är uppumpat med självförtroende efter att inte bara ha plockat årets första Serie A-trea, utan den första i hela klubbens historia. Men vi måste också se verkligheten som den ser ut – och det är att de är ett flera klasser sämre fotbollslag än Sampdoria.

Nu fanns det mycket av Sampdorias prestation mot SPAL att anmärka på, det ska nämnas, men det viktigaste av allt; de fick vinna en match. Ger kraft att kunna vända på skutan och stärka deras aktier i striden om Europaplatserna?

Spelbolagens värdering av matchen är rejält anmärkningsvärd. När Benevento förlorat 17 av 19 seriematcher, får vi hela 2,15 gånger pengarna på ett mycket kompetent Sampdoria att vinna. Givet val av spel!

Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sampdoria vinner, rak tvåa
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 15:00, lördag 6/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: