Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips inför Benfica – Bayern München 19/9: Kattens lek med råttan?

Förtroendet lämnas i storfavoriten Bayern Münchens händer inför deras bortamöte med ett Benfica som helst inte vill påminnas om förra årets Champions League-fiasko. Klasskillnad, eller hur?

Annons:

Grupp E är en av Champions Leagues minst namnstarka grupper, där Bayern München sticker ut i den starkare bemärkelsen. Motstånden står, förutom just Benfica, även AEK Aten och Ajax för. Det här ska tyskarna lösa utan större bekymmer…

Men det är klart att fokus måste hållas. Redan nu i premiären väntar den, på pappret, tuffaste uppgiften. Benfica är trots allt knappast en lättviktare. Den portugisiska förstadivisionen, Primeira Liga, hade plockats hem fyra år på raken innan fjolårets andraplats och ute i Europa har de förmått göra en del väsen av sig.

I och med den där andraplatsen har Benfica behövt kvala hit. Fenerbahce samt PAOK är det som städats av – och nu toppas även den inhemska serien med tre vunna och ett kryss på de inledande matcherna.

De senaste åren har Bayern München hamnat lite i skymundan av de andra världspjäserna, som bland andra Real Madrid och Barcelona. Dominansen i den tyska klubbfotbollen är alltjämt intakt och tycks bara bli större, men en klubb av denna kaliber måste även visa framfötterna i det europeiska finrummet, Champions League. Titelsuktande.

Nytt CL-fiasko för portugiserna?

Skillnaderna mellan Benfica och Bayern München är väsentliga, även om portugiserna, som nämnt, inte är att underskatta. De ska ändå ses som favoriter i kampen om den andra slutspelsplatsen i gruppen.

Förra årets CL-gruppspel var ett praktfiasko för Benfica. De förlorade alla sex matcher, utan att konkurrensen var överdrivet hård, och hade en målskillnad om 1-14.

Och nu? Vi ser inte Benfica som direkt bättre rent krasst, spelare för spelare. Då är, förstås, problem att vänta. Addera på det avbräcken på Sébastien Corchia och Tyronne Ebuehi samt tveksamheter runt Jonas, Eduardo Salvio, Lubomir Fejsa samt Filip Kvovinovic.

Gästande Bayern visar upp superform och kommer senast från en 3-1-seger över Bayer Leverkusen. Med det har det blivit tre av tre fullpottare hittills blivit i Bundesliga anno 2018/19.

Det som ska nämnas är att tyskarnas skadelista är rätt välfylld även den, prydd av stora namn: Corentin Tolisso, Rafinha, Kingsley Coman och eventuellt Mats Hummels liksom Leon Goretzka. Men detta ska inte påverka överdrivet. Den största spetsen finns kvar och bredden är stor.

Gillar oddsen som presenteras på spelen till Bayerns favör och plockar dem med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till 1,88 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% upp till 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 19/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.