21 augusti 2018 Speltips Benfica PAOK

Speltips inför Benfica – PAOK 21/8: Dubbla insatsen

Vi är framme vid playoffrundan i Champions League-kvalet och från dubbelmötet mellan Benfica och PAOK levereras ett speltips från målmarknaden och det ska dubbla ditt investerade kapital.

Annons:

12 klubbar slåss om sex platser i Europas finrum, Champions League – och det med klassiska dubbelmöten. De inledande 90, av 180, minuterna mellan Benfica och PAOK utspelas i Portugal och på Estádio da Luz.

CL-kvalet har hittills varit ett fantastiskt äventyr för PAOK, som först skrällde stort och krossade schweiziska Basel med 5-1, för att sedan städa av ryska Spartak Moskva med 3-2. Det som vore extra imponerande om de nådde ända fram in i kaklet är att de lyckats med det trots rena mardrömslotterna.

Här värderar oddssättarna Benfica som stora favoriter, i såväl matchen som dubbelmötet som helhet – och man kan förstå varför. Det är en klubb med stor erfarenhet från spel på toppnivå och som för ärlighetens skull har ett bättre spelarmaterial. Men efter detta kval – hur skulle man kunna räkna bort PAOK?

Benfica har bara behövt spela en kvalrunda innan det här mötet och vann då med knappa 2-1 mot turkiska Fenerbahce – via en 1-0-vinst hemma och ett 1-1-kryss borta. Det ska de för all del ha heder för. En bra bit inne satt det, men motståndet ska inte underskattas alls.

Förutom det har Benfica inlett deras inhemska seriespel med full pott efter två matcher. Grekiska serien har däremot inte startat ännu, utan PAOK premiärspelar istället under lördagen.

Tajt historia

PAOK har varit en frisk fläkt i årets Europaspel; inblandade i flera öppna, chans- och målrika matcher. Ett effektivt omställningsspel har varit en nyckel för att nå ända hit.

Nu är dock tanken att en annorlunda typ av match väntar, när det står ett så pass starkt motstånd på andra sidan planhalvan och dessutom som värd för matchen. PAOK väntas krypa ner i positionerna, i första hand försöka hålla tätt och se till att ha ett fördelaktigt resultat att spela på inför returen.

Och i returen mot Spartak Moskva, på bortaplan, där en 3-2-ledning skulle försvaras, lyckades PAOK med just det – att hålla tätt. 0-0 på tavlan och avancemang. Det visar att de hanterar det defensiva väl också.

Benfica sprudlade kanske inte i mötena mot Fenerbahce, men var stabila och släppte till lite. Båda matcherna klev under 2,5-målslinan. Det kommer med all säkerhet bli en hel del bollrullande här, mot ett tajt försvars. Betyder det att ännu en målsnål historia väntar?

Under 2,5 mål betalar oss dubbla insatsen hos William Hill och det köper vi utan att blinka.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, tisdag 21/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.