10 april 2019 Birmingham Sheffield United Speltips

Speltips inför Birmingham – Swansea 17/8: Bra slageläge för Potter

Graham Potter har av allt att döma ett fint utgångsläge inför fredagens möte med Birmingham City i Championship. Kan Swansea ta tredje raka vinsten?

Annons:

Efter ett par spelfria dagar är det så äntligen dags för lite engelska ligafotboll igen och här fokuserar vi på fredagens enda möte i Championship, nämligen det mellan Birmigham och Swansea. Två lag som glider runt med City i sitt namn.

Som svensk, neutral åskådare är det extra intressant att hålla ett extra litet öga på Swansea den här säsongen. Detta då laget har inte mindre än tre svenska spelare i spelartruppen, men också då det är Graham Potter som numera rattar laget. Som bekant lämnade den engelska tränaren Östersunds FK under sommaren för att försöka sätta sin prägel på Swansea, som förra säsongen ramlade ur Premier League.

Faktum är att starten på karriären i Swansea har blivit väldigt lyckad och redan nu går det att se tydliga linjer i spelet som rimmar bra med det som Graham Potter varit känd för tidigare med Östersunds FK. Då blev det framgångar i Europa och avancemang från gruppspelet i Europa League. Nu har han öppnat säsongen med två raka vinster för sitt Swansea. Lovande.

Gästernas fina slagläge

Samtidigt går det att slänga ett öga på Birmingham och skåda deras inledning på säsongen, som varit allt annat än lika lyckad och som faktiskt är lite oroande. Som bekant har Birmingham en stolt historia från spel i Premier League, men har inte varit uppe på ett par år. Baserat på säsongsinledningen är det en bra bit upp till att det ska bli verklighet igen.

Efter tre spelade matcher under tävlingssäongen står laget fortsatt på noll inspelade poäng och helt utan segrar. En av förlusterna kom i Ligacupen mot Reading och i ligaspelet har krysset hemma mot Norwich följts upp av 1-0-förlust borta mot Middlesbrough. Oroväckande.

Nu saknas dessutom avstängde Craig Gardner och skadade David Davis. Tungt. Hos gästerna är Kristoffer Nordfeldt skadad, medan Wilfried Bony fortsatt inte är i spel. Leroy Fer väntas dock komma till spel igen.

Swansea bör ha ett fint utgångsläge inför matchen och kan mycket väl skrälla. Swansea draw no bet (eller +0.0) spelas till 1,81 gånger pengarna hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid kryss.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Swansea +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,81  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, fredag 17/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.