14 juli 2019 Häcken Örebro Speltips

Speltips inför BK Häcken – Örebro SK 29/7: Tätt allsvenskt möte

BK Häcken är på jakt efter tre viktiga allsvenska poäng i söndagens möte med Örebro SK på hemmaplan. Efter förlusten mot RB Leipzig behövs en bättre insats nu.

Annons:

Efter en svag vecka har BK Häcken nu fullt fokus på att försöka få till ett bra resultat i söndagens möte med Örebro SK på hemmaplan. 4-0 mot Red Bull Leipzig i söndagens kval till Europa League var allt annat än en fin insats och nu behöver laget studsa tillbaka ordentligt för att inte hamna i en svacka.

Senast blev det förlust mot Djurgården efter ett sent segermål av stockholmarna. Då tappade tränaren Andreas Alm det helt och fullt efter matchen, men med det sagt har BK Häcken nu alla möjligheter att få till ett bra resultat på hemmaplan. Inför sin hemmapublik är laget dessutom klart bättre. Det kan resultaten styrka.

Sedan Andreas Alm tog över har laget fortsatt att utveckla det som Mikael Stahre började att utveckla under förra säsongen, ett väldigt bra försvar och en tung defensiv struktur. Därför är BK Häcken inte lätta att göra mål på. Det kommer ÖSK att märka i söndagens möte.

Ett givet underspel

Sedan sommarens VM-uppehåll har ÖSK haft det väldigt tungt och senast mot Malmö FF blev det förlust med 2-1 efter en match där uddlösheten var slående. Känslan är att den fina våren snarare var ett undantag än någonting vi kan förvänta oss i resten av säsongen.

Om vi studerar truppen är Örebro SK inte ett lag som hör hemma i den absoluta toppen av den allsvenska tabellen, även fall laget med en fin säsong absolut kan hamna på den övre halvan.

Känslan inför söndagens match är att den defensiva strukturen från hemmalaget blir talande och att det snarare blir tal om ett fåtal mål.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  17:30, söndag 29/7
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

ene