Streama Dortmund

Speltips inför Borussia Dortmund – Bayern München 10/11: “Der Klassiker”!

Hur i helskotta resonerar oddssättarna här? De är ute på tunn, tunn is inför ”Der Klassiker”, rival- och toppmötet mellan Borussia Dortmund och Bayern München. Vi uppmanar att; skynda, fynda! Oddset på vårt speltips kan mycket väl droppa till avspark.

Annons:

Den stora klassikern. Tysklands två största klubbar, Dortmund och Bayern München, ska fäktas om tre blytunga poäng.

Merparten av 10-talet har Bayern München dominerat fullt ut, nu med sex raka serietitlar. Denna dominans verkar dock ha tonats ut och faktum är att de hittas på en anonym tredjeplats i Bundesliga. På toppen av kullen är istället just Borussia Dortmund, med Borussia M’gladbach däremellan. Glappet? Fyra pinnhål.

Efter tio matcher har Bayern redan förlorat två stycken och det är uppseendeväckande statistik. De har skakats om vid flera tillfällen och innan veckans förhållandevis knappa 2-0-vinst över AEK Aten, blev det bara ett kryss när Freiburg kom på besök till Allianz Arena.

Dortmund är fortfarande utan en enda förlust, som enda lag i Bundesliga; har 7-3-0 i resultatraden och innan veckans CL-förlust mot Atlético Madrid var de till och med förlustfria hela året. Kanske var blickarna redan på den här matchen i Spanien? Slutspelsplatsen är i praktiken redan klar.

Hur i helskotta tänker oddssättarna?

Att den raka tvåan är nere på siffror runt 2,15-2,10 värderar vi vara helt missvisande. Borussia Dortmund har varit klasser bättre än Bayern München under säsongen, har ett försprång om fyra poäng och plusmålskillnaden i tio seriematcher är på 20 fullträffar, jämförbart med Bayerns sju.

Är det helt enkelt så att en era av dominans är över för Bayern? Det tänker vi bestämt. Merparten av de matcher som vunnits har även de präglats av slarv, uddlöshet och ineffektivitet – om man sätter det i relation till hur det brukar se ut för dem.

Dortmund kan bara sopa 0-2-förlusten mot Atlético Madrid av axlarna och hämta nya krafter. De får extra kraft i egenskap av hemmalag och kan mycket väl hålla kvar vid deras nolla i seriens förlustkolumn.

2-1/2, kanske?

Spelar Dortmund +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – til 1,81x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dortmund +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 10/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.