14 januari 2018 Bournemouth Arsenal Speltips

Speltips inför Bournemouth – Arsenal 14/1: Skadeskjutet bortalag får problem

Arsenals skadeproblematik är fundamental för vårt speltips när de ställs mot ett fullt kapabelt AFC Bournemouth på Vitality Stadium. Här har vi ett stort, stort bud på skräll, eller hur?

Santi Cazorla, Aaron Ramsey, Oliver Giroud, Sead Kolasinac och Laurent Koscielny saknas. Frågetecken för Mesut Özil, Nacho Monreal och Jack Wilshere. Addera på det en Alexis Sánchez som kan ställas åt sidan.

Som sådan ser Arsenals truppsituation ut inför söndagens tidiga Premier League-match, avspark 14:30, och då är det klart att orosmolnen blir allt tätare. Underlättar knappast uppgiften att bryta en vinstfri svit om fyra matcher, särskilt i en förhållandevis svår bortamatch.

Och just poäng är Arsenal desperata efter. Som tabellsexa, med fem poäng upp till topp fyra, vore det ett förödande utfall att inte vinna här. Chansen att knappa in på Liverpool är därutöver extra stor eftersom de ställs mot Manchester City strax efter denna match är summerad.

Bournemouth har fått ett ansiktslyft på sistone och även hittat upp på säker mark. Den stora skillnaden: hur de fått fart på offensiven. Bakåt är problemen intakta, vilket satt käppar i hjulen i jakten på segrar. Under den senaste tiden har dock de förluster som åkts på enbart kommit mot tabellens toppskikt.

Skadeskjutna och ur form

Den skadelista som Arsenal dras med är rentav hemsk. Stora delar av den ordinarie startelvan får bytas ut och med de transferrykten som finns runt Alexis Sánchez är det tänkbart att han inte medverkar här.

Då, mot ett Bournemouth som ser allt bättre ut, ska de absolut inte stå som såhär stora favoriter på förhand. Ger Bournemouth stor chans att skrälla till det, att åtminstone kamma hem en tung poäng som skulle stärka dem i bottenstriden av tabellen.

Inför matchen kan Bournemouth stoltsera med fyra uppradade matcher utan förlust – och tittar vi bakåt i matchraden, har de enda förlusterna på de tio senaste kommit mot Manchester United, Chelsea, Liverpool och Manchester City. Lag som undertecknad värderar som minst klassen bättre än Arsenal, inte minst för närvarande.

Målspelen, exempelvis överspel i olika former, kan locka till spel. Det större värdet finner vi däremot på de raka skrällspelen.

Slutsatsen? Bournemouth +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de torskar med uddamålet – till 1,95x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bournemouth +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Sätt in 1 000, spela för 2 250 kronor!)
Spelstopp: 14:30, söndag 14/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 21%
X: 23%
2: 56%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%