28 december 2019 Brighton Bournemouth Speltips

Speltips inför Bournemouth – Crystal Palace 1/10: Något skeva odds

Hemmastarkt möter formstarkt i Premier League när den nya veckan tar vid. Göra upp ska AFC Bournemouth och Crystal Palace och speltipset inför matchen hittar ni bäst hos oss.

Annons:

Höjderna som Bournemouth kan nå är imponerande. Dalarna är dessvärre djupa sådana. Det senare fick vi svart på vitt i samband med 0-4-förlusten borta mot Burnley förra omgången, som med den matchen hämtade hem årets första serievinst. Därefter har man avancerat vidare i cupen, efter 3-2 mot Blackburn Rovers.

Det är mycket upp och ner, ja, men AFC Bournemouth hade ändå samlat ihop en så pass stor skörd att en vinst här skulle placera dem som delad sexa med Watford. Om fallet blir sådant finns inte mycket att anmärka på, trots allt.

Crystal Palace har kommit ur en tuffare period och situationen nu lättats upp. Först värjdes Huddersfield Town undan med 1-0 borta och det följde upp ett 0-0-kryss mot Newcastle United. Man är, liksom motståndarna, också vidare i Ligacupen och där var det West Bromwich Albion som städades av utan minsta bekymmer.

Christian Benteke har varit skadad och således frånvarande för Palace den senaste tiden och det har förstås påverkat den offensiva kapaciteten. Gott om udd som försvinner. Han rapporteras även behöva stå över den här matchen, liksom Scott Dann, Connor Wickham och Jairo Riedewald.

Out för kvällens värdskap är Dan Gosling samt Charlie Daniels.

Öppen match

Spelare för spelare värderar vi kvällens motståndare som förhållandevis jämna. Det skulle med andra ord kunna sluta åt vilket håll som helst, i en tät historia, och då är det skrällspelen som lockar oss när AFC Bournemouth presenterats som klara favoriter. Det köper vi inte.

Gästerna har tre raka hållna nollor och verkar komma allt närmare formen. Givetvis ett minus med avbräcket på Benteke, men det finns andra formstarka och vassa offensiva pjäser – och då tänker vi främst på Wilfried Zaha, tre mål på fem serie matcher.

Det var en makabert usel insats som Bournemouth stod för mot Burnley och att hämta andan från den kan vara svårt. Som nämnt: noll mål mot fyra i baken…

Högstanivån som Bournemouth besitter oroar i viss mån oss, när det är skrällspelen som lockar, men oavsett vad anser vi inte oddsen avspegla verkligheten som den ser ut.

Crystal Palace +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid lika – är ett kalasspel till oddset 1,95 och det presenteras av Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 1/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.