Speltips inför Brasilien – Argentina 16/10: Kombinationsspel till 2,40

Spelbloggare Publicerat: 16 October 2018

Det blir ett specialspel inför stor- tillika vänskapsmötet mellan Brasilien och Argentina, där två olika spelformer komponeras samman och oddset lockar starkt…

Annons:

Sydamerikas stora VM-hopp stod Brasilien och Argentina för och länderna nådde även slutspelet. Äventyren fick dock sina slut redan i kvarts- respektive åttondelsfinalen.

För Argentina innebar fiaskot att Lionel Messi, av flera ansedd som världens bästa fotbollsspelare, placerade landslagsdojorna på hyllan – någonting som knappast kom som en chock. Landslaget har länge dragits med interna konflikter och mindre starka resultat, delvis som ett symptom på det förstnämnda.

Desto mer välmående är trots allt Brasilien och de har följt upp mästerskapet med tre raka vinster, alla i vänskapsmatcher, mot USA, El Salvador samt Saudiarabien. Här väntar dock en klart tuffare uppgift. En värdemätare värd namnet.

Argentina kommer från en 4-0-kross av Irak, vilket följde upp ett kryss mot Colombia samt en 3-0-vinst över Guatemala. Anmärk väl att båda länder hållit nollan i deras tre respektive matcher efter VM, om än framförallt mot halvdana motståndare. Givetvis stärkande att sätta defensiven alltjämt.

Vinner och håller nollan

En vänskapsmatch är en vänskapsmatch och de är alltid extra ovissa. Prestationerna överordnar allt som oftast resultat och att värderas in ska även byten samt rotation.

Men är det en sak man i princip kan vara säker på från Brasiliens sida är det helgjutna prestationer. Här väntas de också ställa ut en snudd på ordinarie startelva och då tillhör de en av världens starkaste fotbollsnationer.

Den här stabiliteten visar inte minst de också upp i vänskapsmatcher; sju raka är vunna och faktum är att nollan hållits i samtliga. Då har de mött bland andra Tyskland, Kroatien och Ryssland i denna radda av matcher.

Hos Argentina kommer avsaknaden av Leo Messi bli allt tydligare i matcher som denna, mot toppmotstånd. Offensivt finns en del fina namn, ska nämnas, men avbräcket är oavsett vad hur stort som helst.

Här tror vi att Brasilien vinner, dessutom med stor chans att hålla nollan intakt. Dessa utfall finns som hopslagna kombinationer hos flera bookies och av Bethard får vi 2,40 gånger pengarna för spelet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner & håller nollan
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, tisdag 16/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.