Speltips inför Brasilien – Kroatien 3/6: Värdemätare på Anfield

Blickarna riktas mot Liverpool och Anfield, där stjärnspäckade Brasilien och en potentiell uppstickare i Kroatien ska mäta krafterna med varandra. Här tar ni del av vårt speltips, alla odds och förutsättningar inför matchen.

Brasilien – har vi kanske VM:s stora favorit i dem? Åtminstone en av dem. Och man kan förstå varför fotbollens land är det, med spelare som Neymar, Philippe Coutinho och Casemiro. På alla positioner, särskilt de offensiva, kan spelare av världsklass ställas ut.

Nu lever alla matcher och mästerskap sina egna liv, men det är klart att sviterna från fiaskot i hemma-VM 2014 sitter i. Vem minns inte 1-7-förlusten mot Tyskland i semifinalen och 0-3-ditot i bronsmatchen mot Holland? Därifrån finns allt att rätta till.

Som nämnt kan det dock bli lite missvisande att ta upp det mästerskapet som exempel, att sätta det i relation till detta, då det är en i stora delar helt annat manskap som kommer till spel – och visst är denna upplaga, på pappret, vassare?

Kroatien ska också medverka i världsmästerskapet – det efter att ha krossat Grekland med 4-1 över två matcher i playoffet – och väl där ska de inte underskattas. Undertecknad har vid upprepande tillfällen uttryckt en förtjusthet i dem. Mittfältet är tokstarkt: Luka Modric, Ivan Rakitic och Ivan Perisic är alla spelare som sticker ut på sina sätt.

Sämre blir det inte när man har en spetsspelare som Mario Mandzukic heller. Hans år i Juventus var förvisso allt annat än hans bästa, men där finns mycket att kräma ur. I sina bästa stunder – absolut toppklass…

“Gillar underspelen till dessa siffror”

Luras inte av att Brasilien skulle ha hemmaplan här – matchen spelas, som nämnt, i Liverpool och på Anfield. Neutral plan och plus minus noll för parterna där.

Det stora favoritskapet får Brasilien axla och det är förstås rättvisande. De är bättre på de flesta positioner. Spetskvalitéerna sticker ut. Men vi anser att det hela blivit lite för namninriktat här och att det tagits till viss överdrift.

Med andra ord: Kroatien kan hålla det tätt! De är, utan tvekan, en stor värdemätare för brassarna.

Kollar vi på Brasiliens spelartrupp är det förstås offensiven som får en att höja på ögonbrynen, men de har faktiskt fått ihop det oerhört väl defensivt likväl. Det understryker 11 insläppta mål på 18 matcher i det sydamerikanska VM-kvalet.

Nollan är dessutom hållen i de tre senaste landskamperna, alla vänskapsmatcher – mot England, Ryssland och Tyskland. Kroatien har i deras tur tre raka matcher under 2,5 mål. Två av dessa har nollan hållits i, varav ena mot Mexiko.

Samtidigt står det långtifrån skrivet i sten att Brasilien skulle komma ut och köra över Kroatien här på neutral plan. Värdera också in i det hela att alla byten som väntas kan innebära att tempot slås av på. Att det blir något ryckigt.

Gillar underspelen till dessa siffror och kliver in på 2,5-målslinan till 1,83 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% upp till 1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 16:00, söndag 3/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.