Speltips inför Brighton – Arsenal 4/3: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 4 March 2018

Vi slår på stort! Söndagens tidiga Premier League-match spelas mellan ett formstarkt Brighton & Hove Albion och ett Arsenal helt utan självförtroende – någonting som bäddar för en skräll och ett speltips som ska trippla det investerade kapitalet.

Ångesten ligger som en filt över Arsenal, alla runtom och i klubben, för närvarande. Och man kan förstå varför vid en närmare blick på de senaste veckornas resultat.

Tottenham – Arsenal: 1-0
Östersund – Arsenal: 0-3
Arsenal – Östersund: 1-2
Arsenal – Manchester City: 0-3
Arsenal – Manchester City: 0-3

Ondast av allt är förstås den där cupfinalen mot City på Wembley, som dessutom följde upp en ny 0-3-torsk – då på hemmaplan, i Premier League. Arsenal är nere för räkning och Arséne Wengers position blir allt svagare på tränarposten.

Hemmatorsken mot Östersund kan inte heller viftas bort, även om de avancerade vidare i Europa League-slutspelet. Ren och skär katastrof, att förlora mot en lättviktare från Sverige – på Emirates Stadium! Makalöst uselt.

Brighton kan glädjas över desto mer. Sex matcher utan förlust står de stärkta med, varav två i FA-cupen, och nu ser utsikterna klarare ut när kontraktet ska säkras för nykomlingen: fyra pinnar ner till bottentrion! Ett relativt stort avstånd i en bottenstrid, även om de fortfarande anses vara en av de största kandidaterna att kastas ner i Championship.

“Värdespel utan dess like”

Vi ska nämna att Brighton haft stora bekymmer när de ställts mot toppmotstånd i serien. Det må vara en faktor värd att ta hänsyn till och väga in i analysen, men som situationen är just nu vore det närmast tjänstefel från undertecknad att inte blicka mot skrällspelen.

Brighton fick en grym genomkörare när de krossade den formstarka bottenkonkurrenten Swansea City för strax över en vecka sedan och det var bara en av en handfull starka resultat som lösts på hemmaplan: endast två av de 16 senaste, serie- och cupspel, har förlorats. Fyra av de fem senaste har de vunnit.

Med ett Arsenal som tappat exakt allt: formen och i sin tur självförtroendet, har tre raka förluster, två med 0-3, kan vi inte annat än att se en skräll, trots Brightons problem mot de bästa motståndarna, som tänkbar.

Oddsen på Brighton kan mycket väl justeras ner, misstänker vi – och därför uppmanar vi att: skynda, fynda!

William Hill dukar ut över trippla insatsen för Brighton draw no bet – insatsen tillbaka vid oavgjort – och det är ett värdespel utan dess like.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Brighton draw no bet
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 14:30, söndag 4/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: