Speltips inför Brighton – Manchester United 19/8: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 19 August 2018

Veckans Premier League får Brighton & Hove Albion samt Manchester United äran att avsluta. Trots att det inte är alltför positiva vibbar från ”De röda djävlarna” borde de vara numret större än sina motståndare.

Annons:

José Mourinho är fortfarande en av de tränare som utifrån ser ut att sitta lösast på sin stol i det engelska finrummet. Han har inte fått ut vad han velat av transferfönstret och därför skickat flera kängor till styrelsen. Långtifrån en optimal relation, än värre redan i seriens upptakt.

Premiären landade trots detta i en trea, via en 2-1-vinst över Leicester City på Old Trafford. Spelet hackade en hel del, men positiva delar fanns samtidigt att hämta ut. Svenskstjärnan Victor Lindelöf visade att VM-formen är konserverad och har stärkt sina aktier i mittlåset, som kompanjon till Eric Bailly.

Huvudnyckeln för att Brighton & Hove lyckades säkra kontraktet i förra årets Premier League var ett solitt hemmaspel och därför ska man kanske inte dra alldeles för stora växlar av 0-2-förlusten borta mot Watford i premiären.

Men det är klart: en förlust är en förlust. En undermålig prestation en undermålig prestation. Laget klarade inte av att hota motståndarna, knappt ens när positionerna trycktes upp i jakten på en reducering, och insatsen minskar knappast den allmänna åsikten om att det här är ett lag för bottenstriden.

United med toppchans

Brightons Bruno Saltor klev ut skadad redan halvvägs in i premiärens första halvlek och är, tillsammans med ett par andra spelare, utanför truppdiskussionen. Ännu mer problematisk är skadesituationen i Manchester United, med spelare som Nemanja Matic, Antonio Valencia, Marcos Rojo och Ander Herrera borta.

Trots alla dessa avbräck ska Manchester United normalt vara numret större än Brighton – bortaplan eller ej.

Nu var Brighton dessutom långtifrån bra i premiärmatchen och förlorade välförtjänt medan Manchester United lyckades fälla krokben för Leicester City. Då hade de inte ens Romelu Lukaku från start, vilket han väntas vara här. Gäller nu att hans främsta anfallskamrat, Alexis Sánchez, steppar upp.

Enkelt blir det kanske inte, men när vi får siffror som 1,87x för att Manchester United ska vinna det här kan vi inte hålla fingrarna borta. Värde hittas runt femton punkter neråt. Den som vill kan avvakta matchstarten innan en eventuell position, men huvudrekommendationen blir att ta tillfället i akt och investera redan nu.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak tvåa
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:00, söndag 19/8
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.