22 februari 2019 West Ham Fulham Speltips

Speltips inför Brighton – West Ham 5/10: Dagens bästa speltips

Trots ett par större avbräck – är West Ham United att lita på i kvällens möte med Brighton & Hove Albion? Det menar vi bestämt! Inte mycket till snack om saken…

Annons:

Mardrömsstarten, med förluster i de fyra inledande matcherna, är som undanviftad – även om sviterna sitter kvar. De hittas fortfarande en bra bit nedåt i tabellen, men mycket talar för att resan kommer fortsätta uppåt.

De har nu fyra förlustfria matcher uppradade; serievinster över Everton samt Manchester United, kryss mot Chelsea och en kross av Macclesfield Town i cupen. Siffrorna där? 8-0! Åtta mål mot noll!

Det är ett helt annat West Ham nu, kontra för bara en månad sedan. Pusselbitarna har fallit på plats och enklare blir det att lösa resultat när Marko Arnautovic bombar in mål från sin spetsposition. I sina bästa stunder är han en anfallare av fantastisk klass. Bidrar med så mycket, förutom just målen.

Mindre positiv jargong råder i Brighton & Hove Albion. Efter superskalpen mot Manchester United, en 3-2-vinst, har de spelat sex raka matcher utan att vinna och merparten av dessa är förluster, fyra stycken. Det ska emellertid nämnas att de ställts inför flera tuffa matcher, som de två senaste: 0-2-förlust mot Manchester City och en 1-2-dito mot Tottenham Hotspur.

“Svårt att se dem förlora matchen”

Winston Reid, Manuel Lanzini, Andy Carroll, Jack Wilshere, Carlos Sánchez och eventuellt Chicharito. Det är inte vilken skadelista som helst för West Ham – stora namn som saknas…

Men situationen är inte heller ny och de har levererat även utan de nämnda herrarna. Spelet är suveränt, resultaten hittar in och 3-1-vinsten hemma över Manchester United förra veckan var en skalp. Gillade starkt vad som visades upp där.

På Falmer Stadium är Brighton svårspelade och har varit förhållandevis lyckosamma förut, men att de ska räknas som favoriter, i rådande form, mot ett West Ham som andas positivitet? Missvisande!

För övrigt saknar Brighton Pascal Grob och i riskzonen är även Florin Andone samt Dale Stephens.

Ser West Ham som favoriter och har svårt att se dem förlora matchen. Det bäddar för flera olika typer av spel – och vi fokuserar på handikappmarknaden.

ComeOn ställer ut 1,68 gånger pengarna för West Ham +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – och det måste testas.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% upp till 400 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn!
Spelstopp: 21:00, fredag 5/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.