11 augusti 2018 Huddersfield Chelsea Speltips

Speltips inför Burnley – Chelsea 19/4: Över dubbla insatsen

Hur ska Burnley kunna sättas stopp för? Uppstickaren fortsätter underskattas och när de härnäst ställs mot Chelsea, finns det endast ett alternativ på spelfronten: allt skrällbetonat…

Fem vinster på raken och känn på en plats i topp sex. Burnleys säsong går ej av för hackor, för att uttrycka det milt. Det stora utropstecknet, som vi på Spelbloggare var tidiga med att varna för att de kunde bli – vid upprepande tillfällen.

Upp till tabellsexan Arsenal och med det en nästintill säker plats ut i Europa, har de så lite som två pinnar och minst en sjundeplats, som mycket väl också kan ta dem till Europa League, är som klappad och klar efter 2-1-vinsten över närmast jagande Leicester City under helgen.

Är det något som Burnley bevisat är det den stora vikten av ett väloljat kollektiv. Utan stora namn har de fått till det på ett fantastiskt vis. Tänk bara – Burnley kan bli en del av topp sex! I Premier League!

Chelsea har en brant uppförsbacke för att nå Champions League och kommer med absolut största säkerhet inte nå dit. För det skulle en närmast prickfri serieavslutning krävas, samt att Tottenham faller ihop som ett korthus.

Något som fått det att ljusna något för Chelsea är vinsten senast, när 0-2 vändes till 3-2, borta mot Southampton, där de tre målen kom under loppet av åtta minuter. I övrigt? Ännu en undermålig prestation. Segern var den första på fyra försök, under ordinarie tid.

Givet spel

Motivation och rotation.

Burnley har blodsmak i munnen i jakten på Arsenal. De har vunnit fem matcher på raken, senast mot ett svårspelat Leicester City och oddssättarna verkar tycks inte vilja ändra uppfattning och underskattar dem enormt.

Det som skulle kunna tala emot Burnley är möjligen att de haft vissa problem med toppmotstånden i serien, men tillräckligt mycket får oss ändå att känna trygghet i att ta position till deras favör.

Dels är inte Chelsea bra just nu, varken resultat- eller spelmässigt. Stundtals blev de nästan utspelade av Southampton och var oerhört illa ute – och det var alltså mot en motståndare som är tredjejumbo i serien. Burnley är bara åtta pinnar på efterkälken, för att sätta matcherna i relation till varandra.

Att ”Londons blåa” väntar FA-cupsemifinal mot nämnda Southampton om enbart tre dagar är ytterligare en faktor som talar emot dem. Mycket talar därför för rotation på ett flertal positioner här.

Burnley +0,5 mål (asian handicap) är ett klipp till dubbla insatsen. Spelet sitter om de vinner eller matchen slutar oavgjord.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Burnley +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor – Unik välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, torsdag 19/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 28%
2: 52%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 58%