Speltips inför Burnley – Manchester United 20/1: Hörnspel

Simon Pålsson Publicerat: 20 January 2018

Full fart framåt är vad som gäller när Manchester United möter Burnley på bortaplan den här lördagen. På klassisk engelsk avsparkstid, 16:00, är det dags att jaga tre nya poäng.

Jakten på en plats till Champions League går vidare för Manchester United, som på lördagen spelar borta mot alltid så svårspelade Burnley i Premier League. För bara några veckor sedan spelade lagen 2-2 på Old Trafford och frågan är nu om gästerna kan få revansch för det poängtappet.

Burnley har varit säsongens stora utropstecken och har spelat en minst sagt vägvinnande fotboll med stort defensivt fokus. Efter 23 spelade omgångar i ligan står laget fortsatt på ynka 20 insläppta mål, vilket får anses väldigt starkt för en klubb av den digniteten. 19 mål framåt imponerar visserligen inte, men poängskörden med 34 inspelade poäng gör att laget nu bara är fem poäng bakom Arsenal och i nuläget är det självklara laget på sjundeplatsen bakom de sex stora. Det imponerar.

Orosmomentet just nu är skadeläget, som inte är det bästa. Inför den här matchen väntas fyra spelare, Robbie Brady, Chris Wood, Stephen Ward och Jonathan Walters, missa matchen. Därutöver är tre spelare, Tom Heaton, Charlie Taylor och Scott Arfield, högst osäkra till spel. Ni hör ju själva att förutsättningarna hade kunnat vara bättre.

Manchester United måste framåt

Det finns många faktorer som gör att vi bara kan se gästande Manchester United lägga sig an med en enda tydlig strategi i den här matchen. Laget är i närmast desperat behov av poäng i den mycket täta striden om en plats topp 4 i tabellen och det finns inte utrymme för fler poängtapp än nödvändigt. Det är en sak.

En annan sak är det faktum att det förra mötet mellan lagen alltså slutade 2-2. Det gör att Manchester United gärna tar revansch här och därigenom slipper summera säsongen med två poängtapp mot ett lag som Burnley. Det håller inte, Burnleys fina säsong till trots.

Med tre raka vinster finns det åter lite positiv energi i Manchester United, som efter Paul Pogbas återkomst ser mycket starkare ut igen. Skadesituationen är också klart bättre. Zlatan Ibrahimovic och Eric Bailly missar visserligen matchen, men det är inget nytt. Michael Carrick är osäker och Henrikh Mkhitaryan är på väg bort från klubben, varpå han väntas sitta på läktaren eller hemma i soffan.

Vi ser framför oss ett bortalag som verkligen går för segern här. Burnley å sin sida kryper bakåt och gör det svårt för Manchester United, något som kommer att framkalla ett visst tryck från gästernas sida. Det öppnar för ett hörnspel.

Manchester United över 5,5 hörnor spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Manchester United över 5,5 hörnor
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 20/1
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: