Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Burnley – Olympiakos 30/8: Full fart framåt, “The Clarets”

Vad har hänt i Burnley? Det tidigare ramstarka försvaret har fallerat fullständigt och när de då intensivt måste jaga i playoffreturen mot Olympiakos kan det tala starkt för målen.

Annons:

Olympiakos – Burnley: 3-1.

Där är vi nu och det sätter Burnley i en situation som innebär att de måste trycka på framåt i returen på Turf Moor. Minst två baljor, sannolikt fler, måste det bli för att ta den så åtråvärda Europa League-biljetten.

Matchen i Grekland utvecklades olyckligt för Burnley, som inte bara fick en man utvisad med halvtimmen speltid kvar, utan Olympiakos tilldelades även en straffspark i samma sekvens och därefter var det bara att backa hemåt, se till att täppa till bakåt och undvika att siffrorna skulle skjuta rakt upp i höjden.

Och formen för Burnley? Den är hemsk! Försvarsspelet har utvecklats från ramstarkt till närmast uruselt och på de tre senaste matcherna, alla förluster, är tio mål insläppta. Blott fyra har det blivit framåt.

Olympiakos kvaläventyr inleddes i den tredje rundan, var schweiziska Luzern snurrades upp på läktaren – 7-1-vinst över 180 minuter – och förra veckans seriepremiär renderade därutöver i en trea. Positiva känslor råder och de ska ses med absolut toppchans att plocka den här Europaplatsen framför näsan på Burnley.

Burnley måste framåt

Burnley är synonyma med tillbakalutad och effektiv försvarsfotboll. Hårt arbete. Mindre udd och mindre underhållande.

Men nu, de senaste veckorna, har situationen varit annorlunda och Burnley verkar helt ha tappat förmågan att försvara. Vi upprepar: tio insläppta mål på de tre senaste matcherna! Tre stycken i bortamötet mot Olympiakos.

Vad som då kan ställa till det extra mycket är att det nu är att matchen måste vinnas med minst två mål. Det bör betyda större risktagande, åtminstone en bit in i det hela, och då kan det smälla åt båda håll.

Vi känner därför att oddssättarna blivit lite för främmande till tanken om just det; att det kan komma att bli målrikt, varför spelpositionen är enkel och helt uppenbar…

Över 2,25 mål (asian handicap) plockas till 1,91 x insatsen hos Unibet. Då är vi försäkrade att få halva insatsen tillbaka om det skulle stanna vid två mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, torsdag 30/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.