Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Cardiff – Burnley 30/9: Söndagens match från Premier League

Söndagens enda match från Premier League är en äkta rysare tillika ett ångestmöte ut i fingertopparna. På menyn: Cardiff City mot Burnley. Här hittar ni oddsen, allt inför matchen – och ett speltips.

Annons:

Bottenmöte står på menyn. Ett ångestfyllt sådant.

Cardiff studsade upp från Championship förra året och utan att ha stärkt upp truppen nämnvärt, eller kanske önskvärt, presenterats som en av huvudkandidaterna att skickas ut ur finrummet på nytt.

Av de sex inledande matcherna får man slå fast att det var med all rätta. Cardiff har enorma problem; spelat två oavgjorda matcher och förlorat de fyra övriga. För strax över en vecka sedan åkte de dit med 0-5 hemma mot mästarna Manchester City. Spelschemat under hela september månad har varit en mardröm – och det är inte fören nu pressen på allvar tilltar.

Ja, Burnley har inte förmått att prestera i närheten så som under fjolåret. Senaste seriematchen fick de fira för första gången i Premier League under säsongen, efter en 4-0-kross av AFC Bournemouth. En tag innan dess hade Europa League-kval spelats, där äventyret fick sitt avslut i playoffrundan.

Detta följde dock upp ett uttåg ur Ligacupen när Burton Albion, huserandes i League One, stod för motståndet. Men å andra sidan – hur mycket kraft hade man velat investera i ett cupspel?

7/8 senaste med minst två mål

Normalt brukar Burnley vara synonyma med täta matcher, få målchanser och således få mål: ett starkt försvarsspel och mindre spetsigt anfallsdito. Riktigt så har det inte sett ut på sistone och förra veckan smällde de in fyra baljor mot AFC Bournemouth.

Nu har 7/8 senaste matcherna alla innehållit minst två mål och fem av dem minst tre. Gissar också att de ser chansen att såra Cardiff, som inte alls fått till det, djupt. Där är möjligheterna stora.

Samtidigt måste Cardiff City bli något desperata nu. Om de inte vinner en match som denna – när ska då vinstnollan spräckas?

Försvarsspelet har läckt extremt svårt för hemmalaget på sistone. 15 mål är insläppta på de fyra senaste matcherna och i tre av dessa har det även blivit mål framåt.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – synas till 1,88x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1.88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 30/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.