Speltips inför Cardiff – Tottenham 1/1: Lockande skrällodds

Spelbloggare Publicerat: 31 December 2018

Kan det vara så att Tottenham Hotspurs chanser överdrivs i samband med nyårsdagens bortamöte med Cardiff City? Det är vartåt vi lutar och valet av sida således enkelt. Här hittar ni vårt speltips, oddsen och startelvorna inför 90 nervkittlande minuter.

Annons:

Botten möter toppen, men det finns en del ovissheter inför matchen och kanske specifikt för Tottenhams form. Den var helt fantastisk före förra veckans oväntade 1-3-förlust hemma mot Wolverhampton Wanderers – fyra raka vinster samt 11 mål framåt på de två senare av de matcherna – och nu återstår det att se om det bara var en plump i protokollet eller ej.

Hyfsade ser utsikterna inför framtiden alltjämt ut. Seriens tredjeplats innehas nämligen och det kan mycket väl bli Champions League-spel, samma turnering som de är slutspelsklara i denna upplaga, på nytt även nästa säsong.

Försöka sätta stopp för ”Spurs” ska alltså Cardiff City, som i deras tur slåss med näbbar och klor för överlevnad i finrummet. De är för närvarande tre pinnhål ovanför bottentrion och det tack vare den så moralstärkande – och imponerande! – 1-0-vinsten borta över Leicester City som de kommer från. Dessförinnan: 0-0 borta mot Crystal Palace.

Formen kan med andra ord vara nära att hittas i Cardiff efter den där 1-5-förlusten mot Manchester United, som då precis hade hämtat in Ole Gunnar Solskjaer på tränarposten, häromveckan.

Borta för Cardiff är Jacc Richards, Kenneth Zohore samt Danny Ward. De kommer få se matchen från sidan.

Cardiff – en hård nöt att knäcka?

Var står Tottenham? Från prickfri form till att sent tappa 1-0 till en 1-3-förlust när Wolverhampton stod för motståndet – på hemmaplan. Insatsen oroar en del och det kan finnas värde i att ta position för skrällspelen denna afton.

Skadesituationen underlättar heller inte för ”Spurs”, som saknar Vincent Janssen, Mousa Dembélé, Victor Wanyama, Eric Dier och Jan Vertonghen samt eventuellt Serge Aurier och Erik Lamela.

Just nu känns Cardiff som en lite småknepig motståndare att ställas emot. De har trots allt hållit nollan i två matcher efter varandra och lyckades alltså kamma fullt i ett bortamöte med Leicester senast. Tokstarkt.

Givetvis har vi en klar bortafavorit, men såhär klar? Desto mer tveksamt.

Cardiff +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – spelas till 1,84 x insatsen hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Cardiff +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 18:30, tisdag 1/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.