Speltips inför Celta Vigo – Real Madrid 7/1: Anmärkningsvärd oddssättning

Spelbloggare Publicerat: 7 January 2018

Ännu en match mot toppmotstånd – kan Celta Vigo streta emot när Real Madrid ska försöka vinna mark i toppen av Primera División? Det ställer vi oss inte alls främmande till.

Trots att Celta Vigo hittas precis på den undre tabellhalvan i La Liga, har de visats vara lite halvsvåra att handskas med. De förlorar exempelvis ytterst sällan med stora siffror och brukar kunna slå på stort, då och då.

Mot ett roterande Barcelona i cupen senast, fick de 1-1 på hemmaplan. Tuff retur att vänta, men ett acceptabelt resultat som också innebar att vårt speltips, att de inte skulle förlora matchen, hittade in.

Nu vill de såklart trampa uppåt även i serietabellen. En biljett ut i Europa är ännu inte utom räckhåll. Dessutom kan en eller ett par av platserna under topp sex med stor sannolikhet leda ut dit. Det är lite av en krydda för dem.

Real Madrid är årets främsta besvikelse i den spanska klubbfotbollens finrum. Från att ha blivit mästare i både Spanien och Europa i fjol, till att nu bara vara fyra i Primera División. Titeln, den kan de väl nästan vifta undan som en omöjlighet? När man föll med 0-3 hemma mot serieledarna tillika rivalen Barcelona före uppehållet, blev det närmast ristat i sten.

Därefter har det blivit en vinst, vilken kom i cupen, mot Numancia, som är nere i andradivisionen. En bit inne satt det, då både 2-0- och 3-0-baljan kom i slutminuterna av matchen. Främsta beskedet: att Gareth Bale, vars säsong kantats av skador, hittade nätet! Får starta här?

Det är med stora avbräck som mästarna kommer till matchen. Karim Benzema, Sergio Ramos, skadade, samt Daniel Carvajal, avstängd, får stå åt sidan.

Inte förlorat en enda match med större siffror än uddamålet

Vad som är mest slående med Celta Vigo är att de inte förlorat en enda av årets matcher, alla turneringar inräknade, förlorats med siffror större än uddamålet. Även i de tuffaste av matcher har de kunnat streta emot och visa styrka. Dessvärre har det blivit en hel del knappa torskar.

Och på hemmaplan är Celta Vigo inte alls att leka med. Klart bättre statistik kontra än på resande fot.

Real Madrid åkte på en käftsmäll deluxe före uppehållet, mot Barcelona, och lider av stora skador inför matchen. En matchotränad Gareth Bale väntas exempelvis ta plats på topp när Karim Benzema saknas.

Vi har svårt att se det här bli annat än tätt och slås därför av det brutala favoritskap som Real Madrid presenteras med.

Spelet blir Celta Vigo +1,25 mål (asian handicap) till 1,86x hos Bethard. Då får vi halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet, hel vid bättre resultat än så.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Celta Vigo +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 7/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: