5 maj 2019 Speltips Chelsea Watford

Speltips inför Chelsea – Bournemouth 31/1: Lyckan testas på hörnmarknaden

Hörnorna satsas på inför onsdagens Premier League-fajt mellan Bournemouth och Chelsea. Frågeställningen: passerar AFC deras lina eller ej?

Chelsea studsade tillbaka med bravur efter den bittra semifinalförlusten mot Arsenal i Ligacupen, via en 3-0-kross av Newcastle United i FA-cupen.

Nu är det åter fokus på Premier League och att ta ett nytt kliv mot att säkra spel i även nästa års Champions League. ”Londons blåa” är trea i tabellen och har fem poäng till godo ner till femman Tottenham. Stark utgångsposition, men det vindarna vänder, som bekant, fort i Premier League. Ett par sämre resultat och situationen kan vara en helt annan.

Frågetecknen på truppfronten står keepern Thibaut Courtois samt Cesc Fábregas för. Àlvaro Morata, David Luiz och Willian utgör stora avbräck!

Uppe på tolfteplatsen kan man kanske känna att AFC Bournemouths kontrakt inte borde vara i större fara, men det är så pass jämnt på den undre tabellhalvan att blott tre pinnar håller dem ovanför det röda området i tabellen. Med andra ord är faran fortfarande stor och inför matchen kan vi summera det i stil med: botten mot toppen, tolfteplatsen till trots.

Ser vi enbart till PL-matcherna, som förstås har störst fokus, kan Bournemouth stoltsera med fem matcher efter varandra utan förlust; två vinster och tre oavgjorda. Under dessa har det varit öppna dörrar både framåt och bakåt och alla har innehållit mål åt båda håll. Påminner lite mer av de senaste årens AFC.

Snittar 5,5 hörnor – på bortaplan

Gillar Bournemouths hörnlina, på 3,5, och tycker att vi får bra betalt för överspelet på den – 1,80 x insatsen. Då kan vi inte hålla tassarna borta…

Spelet kommer Chelsea föra över det hela, det är tveklöst. Däremot kan vi räkna med att Bournemouth får sina perioder att ta över dansen. Formen är fin och de tycker om att rulla boll, ha possession. Ibland kan det bli kontraproduktivt mot de bättre motståndarna. Oavsett vad brukar det tala hör just – hörnor.

På resande fot snittar AFC 5,5 hörnor framåt medan Chelseas motståndare på Stamford Bridge har ett snitt om 3,6.

Inget snack om saken, va?

Pengarna in på Bournemouth över 3,5 hörnor till 1,80x hos LeoVegas!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bournemouth över 3,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 31/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 16%
2: 8%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%