28 april 2018 Stryktipset Speltips

Speltips inför Chelsea – Crystal Palace 10/3: Lördagsderby i Premier League

Att mer än dubbla insatsen är planen inför lördagens Londonderby mellan Chelsea och Crystal Palace, som vi sätter en stor skrälletikett på. Nedan hittar ni Spelbloggares bästa speltips inför matchen.

Lördagens sena match, med start 18:30, är ett rykande hett derby med tre rykande heta pinnar i potten. Hamnar dessa i toppen eller botten av tabellen?

Efter två raka förluster, mot båda Manchesterklubbarna, har Chelsea tappat betydande med mark i Premier League-tabellen. Ner på femteplatsen, nu med fem pinnar upp till åtråvärda topp fyra. Allt annat än en plats där skulle vara ett fundamentalt fiasko för klubben och tränaren Antonio Conte.

Och på tal om fiaskon: Crystal Palace är i den stora riskzonen att skickas ner i Championship. Skulle spelåret summeras idag, hade fallet blivit som sådant. De är placerade som tredjejumbo, men med bara pinnen till säker mark. Sju klubbar hittas inom en radie på tre poäng runt strecket.

Även för Crystal Palace är formkurvan nedåtpekande. Två pinnar, två kryss och fyra förluster, är facit på de sex senaste matcherna. Prestationerna i de absolut senaste har dock lämnat viss positiv eftersmak – uddamålsförluster mot Tottenham Hotspur och Manchester United.

Endast vunnit 1/10 senaste med minst två mål

Palace har haft extremt stort oflyt på sistone. Mot Manchester United ledde de med 2-0, tappade till 2-3 och det sista målet kom på stopptid och mot Tottenham släpptes 0-1-baljan, matchens enda, in i slutminuterna.

Som nämnt: prestationerna har lämnat positiv eftersmak. De har visat att potentialen att skrälla finns där.

Skadelistan är fortsatt välfylld för Palace, vilket varit ett fundamentalt problem under hela spelåret, men inte mycket nytt på tapeten finns att rapportera om. Chelsea är inte utan problem för den delen heller, med bland andra David Luiz borta och Ross Barkley samt N’Golo Kanté tveksamma.

Chelsea kommer från två moralsänkare till förluster i toppmöten och mitt i kommande vecka väntar Champions League-returen mot Barcelona. Tar redan nu visst fokus?

Derbyna dessa två emellan brukar dessutom bli tillknäppta matcher. Faktum är att Crystal Palace vunnit två raka, ena borta och andra hemma, och Chelsea har det facto bara vunnit en av de tio senaste med siffror större än uddamålet.

2,01 x insatsen för Crystal Palace +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid bortavinst, oavgjort eller om Palace endast förlorar med uddamålet – är ett mycket starkt spel och vi klipper till utan att blinka.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Omvandla 500 till 1 500 kronor!)
Spelstopp: 18:30, lördag 10/3
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 77%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%