Speltips West Ham Chelsea 1 juli 2020

Speltips inför Chelsea – Crystal Palace 4/11: Stora skillnader i derbyt

Londonderby! Och en favorit att lita på? Strålkastarljuset riktas mot Stamford Bridge, varifrån ett Chelsea i medvind tar sig an ett desto kallare Crystal Palace. Här: speltips, odds och startelvor.

Annons:

Toppen mot botten. Derby. Chelsea som jagar toppen. Crystal Palace som för allt i världen försöker undvika bottenstriden. Veckans sista Premier League-match, med start 17:00 och som visas på Viasat Premium och Viaplay.

Direkt har Maurizio Sarri fått en stark status i sitt Chelsea, som ny tränare inför spelåret. Ännu står de en nolla i förlustkolumnen, med tio matcher spelade och de hittas strax bakom serieledande Manchester City liksom tvåan Liverpool. Glappet är på knappa två pinnhål och här ska det bara bli en ny fullpottare – för att haka på i titelracet.

Utöver detta står Chelsea stärkta med tre av tre vunna i Europa League-gruppspelet och i Ligacupen är de klara för kvartsfinalen efter att ha städat undan såväl Liverpool som Derby County.

För Crystal Palace är det i viss mån kniven mot strupen. Blygsamma 2-2-6 står resultatraden i, alltså åtta poäng, men trots detta har de ett hyfsat avstånd ner till det röda tabellområdet, vilket kan förklaras i att skillnaderna mellan toppen och botten bara tycks öka i Premier League. Åtta av 20 klubbar har ett snitt om under en pinne per match.

Chelsea klasserna bättre

Mycket till snack om saken är det väl inte här? Chelsea ska kunna demolera Crystal Palace, så pass mycket bättre de är och så pass mycket bättre form de är i.

Vinsterna fortsätter radas upp och inte en enda av årets alla tävlingsmatcher inräknade, varav flera mot toppmotstånd, 15 till antalet, har torskats. En vitt skild verklighet från den Crystal Palace är i.

Fyra förluster och ett kryss är bortalagets facit från oktober månad och framåt. Den oavgjorda matchen kom förvisso mot ett formstarkt Arsenal, men det var på hemmaplan och för ärlighetens skull kom man undan med blotta förskräckelsen där. En rejäl nypa flyt.

Mindre starka blir knappast Chelseas aktier när Eden Hazard väntas komma tillbaka i speldugligt skick efter en kortare skadeperiod. Ethan Ampadu samt Oliver Giroud står som tveksamma.

Gästernas Christian Benteke, Joel Ward, Connor Wickham och Scott Dann missar alla matchen. Framförallt den förstnämnde är en spelare som saknats och fortsatt saknas oerhört.

-1,5 mål (asian handicap) på Chelsea till 1,90 gånger degen är ett klart vettigt spel. Spelet sitter då om de vinner med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:00, söndag 4/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.