Speltips West Ham Chelsea 1 juli 2020

Speltips inför Chelsea – Liverpool 29/9: Skållhett toppmöte!

Luktar det här inte lite som en modern klassiker? Chelsea och Liverpool, två av de främsta titelutmanarna, drabbar samman på Stamford Bridge i lördagens sena batalj. Speltips, odds och startelvor har ni här.

Annons:

Nummer tre mot nummer ett. Två klubbar med stora ambitioner, läs: efter titlar. Och två rivaler. Det här kan bli ett möte att minnas, tro inte annat…

Matchen har avspark 18:30 och visas på Viasat Ultra HD, Viasat Premium samt Viaplay. Den perfekta förfesten? Eller bara för att avrunda lördagen?

En extra krydda får matchen eftersom lagen möttes bara häromdagen, då i Ligacupen och på Anfield. Den matchen skrällde Chelsea hem med siffrorna 2-1 efter att ha vänt sent. Man ska dock vara medveten om att båda parter vilade flera av deras främsta pjäser och att förutsättningarna således är annorlunda här.

I Premier League är Liverpool de enda som fortfarande inte tappat vid ett enda tillfälle, på sex matcher. Bakom dem hittas Manchester City och just Chelsea, som har fem vunna och ett kryss vardera. En förlust för ”Londons blåa” skulle innebära att uppförsbacken blir allt brantare.

Ruben Loftus-Cheek, Pedro, Antonio Rüdiger samt Andreas Christensen slåss alla mot skador och klockan för att kunna medverka. Marco van Ginkel är fortsatt skadad. Gästernas stora orosmoln är huruvida Virgil van Dijk kan spela eller inte. Utöver det saknas Alex Oxlade-Chamberlain, Adam Lallana och Divock Origi.

“Liverpool ska inte stå som favoriter”

Hur starka är inte Liverpool? Precis som vi varnade för inför spelåret – här har vi den främsta utmanaren till storfavoriten Manchester City. De har en offensiv i absolut världsklass och dessutom täppt till det rejält bakåt. Mer balanserade, utan att det tär på anfallsspelet.

Men Chelsea borta, ska man vara favoriter där? Inte, menar vi. Det handlar trots allt om en av årets svåraste bataljer. Chelsea har även de en nolla i förlustkolumnen och spelar inte Champions League nästa vecka.

Och att ha vunnit veckans cupmöte dessa två emellan, dessutom på Anfield, kan innebära en mental fördel för ”Londons blåa”.

Öppet är det. Kan sluta hur som helst. Men en sak är säker: Liverpool ska inte stå som favoriter.

Chelsea med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort synas till 2,08 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 29/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.