22 april 2018 Chelsea Southampton Speltips

Speltips inför Chelsea – Southampton 22/4: Given semifinalfavorit

Chelsea, med klart bÀttrad form, har en titel i sikte nÀr de kan nÄ finalen i FA-cupen. För det krÀvs en vinst över Southampton, vars fokus mÄste vara pÄ annat hÄll, och den borde lösas utan större bekymmer.


En klubb av Chelseas storlek och kaliber behöver titlar för att mÀttas. SÄ enkelt Àr det. Sista chansen för en sÄdan ÄterstÄr hÀr, i FA-cupen, dÀr semifinalen Àr nÄdd efter att med yttersta nöd och nÀppe skickat ut Leicester City i kvarten.

Oavsett vad hade en skalp hĂ€r i cupen enbart kunna betraktas som plĂ„ster pĂ„ sĂ„ren, i och med att det inte verkar bli Champions League-spel nĂ€sta Ă„r – eller ja, med all sĂ€kerhet. Laget Ă€r placerade som femma i Premier League och mĂ„ste knappa in mer Ă€n i snitt en pinne per match pĂ„ Tottenham nĂ€r fyra Ă„terstĂ„r. Kort och enkelt: det hĂ€nder inte.

SÀsongen har i stort prÀglats av stök och konflikter mellan trÀnaren Antonio Conte och klubbens ledning, dÀr den förstnÀmnda inte fÄtt de nyförvÀrv han velat pÄ plats. Bristen pÄ bredd i truppen, som han ocksÄ understrukit, har stÀllt till det nÀr de fÄtt bolla mellan CL- och seriespel.

En större besvikelse Ă€r, förstĂ„s, Southampton. FrĂ„n en övre halvan-kandidat, till att nu stĂ„ med ena foten i Championship. De Ă€r tredje sist och har med dessa fyra PL-matcher kvar just fyra poĂ€ng till sĂ€ker mark och dĂ„ spelar de deras avslutande match mot Manchester City. Kommer krĂ€vas nĂ„gonting extraordinĂ€rt för att undvika degradering


Har ”The Saints” ens rĂ„d att gĂ„ in helhjĂ€rtat?

Observera att matchen spelas pĂ„ Wembley Stadium och hemma-/bortafaktorn dĂ€rför inte Ă€r att ta hĂ€nsyn till. Kanske liten fördel att matchen spelas i London – med ett större publikfölje för Chelsea.

Vi har mycket svÄrt att se Southampton fixa det hÀr. Anledningarna Àr flera.

Framförallt, utöver de klasskillnaderna som rĂ„der – motivationsfaktorn. Har ”The Saints” rĂ„d att gĂ„ in helhjĂ€rtat hĂ€r? Premier League-kontraktet Ă€r förstĂ„s det första som ska sĂ€kras och dĂ€r ser det, som nĂ€mnt och bekant, mörkt ut.

Southamptons 0-0-kryss borta mot Leicester senast var bröt ocksĂ„ en förlustsvit om tre matcher, i vilken en hemmamatch mot Chelsea hittas. Faktum Ă€r att matchen under perioder rentav dominerades, men under sluttampen tappades allt – frĂ„n den 70:e minuten blev 2-0 till 2-3.

Och den dÀr vinsten för Chelsea, alltsÄ mot Southampton, ser ut att ha stÀrkt dem ytterligare. Senast löstes en riktigt stark seger nÀr Burnley besöktes pÄ Turf Moor.

Lagen har varsin pjÀs avstÀngd: Chelseas Marcos Alonso och Southamptons Jack Stephens. GÄr rÀtt jÀmnt ut dÀr.

Chelsea -1,0 mĂ„l (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamĂ„let – tas till 1,81x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – FĂ„ 1 500 kr att spela för, med bara 500 insatta!

Extra free spins, bara för vÄra lÀsare

Casinostugan ger sina vanliga besökare 20 free spins och 1 000 kr bonus. Men vÄra lÀsare fÄr hela 100 free spins och 3 000 kr bonus!
HÀmta dina free spins hÀr.

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,0 mÄl (asian handicap)
Odds: 1,81 (JÀmför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 16:00, söndag 22/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. TÀnk pÄ att oddsen kan förÀndras, vÀnligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jÀmför lagen:

 

 

VĂ€ntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent nÀr spelet publicerades:

1: 67%
X: 22%
2: 13%
Över 2,5 mĂ„l: 57%
Under 2,5 mÄl: 47%