Speltips inför Coventry City – Exeter City 28/5: En plats i League One på spel

Spelbloggare Publicerat: 27 May 2018

Coventry City eller Exeter City – bara en klubb kan studsa upp i League One, motsvarande den engelska tredjedivisionen; vilken blir det? Till rådande odds har vi inte minsta problem att ta sida.

Playoffet från League Two, till League One, är i dess avslutande fas – och det är Coventry mot Exeter på menyn. Fantastiskt mycket på spel under endast 90 minuter.

Att den här playoff-finalen spelas på mäktiga Wembley Stadium höjer bara pulsen ännu mer. Alla blickar är mot London, när de stora divisionerna runtom i fotbolls-Europa redan avgjorts.

Observera att matchen har avspark redan 16:00. Den visas på TV3 Sport, Viaplay och Viafree. Här rekommenderar vi verkligen att sätta på TV:n – det kan bli att åka av, med så mycket på spel! Och inte minst, en enorm publikfest.

Lagen stod båda för suveräna insatser i playoffets semifinalrunda. Från kryss hemma, vann Coventry med förkrossande 4-1 borta mot Notts County medan Exeter City spelade oavgjort i bortamötet, det inledande, mot Lincoln City och sedermera vann med siffrorna tre mål mot ett.

Men misslyckas man här och nu, då är allt förgäves. Betydelsen av matchen kan helt enkelt inte underdrivas.

Givet val av sida

Vi kan faktiskt inte förstå hur spelbolagen resonerar här, när de presenterar Coventry City som klara oddsfavoriter. Men istället för att vrida och vända på det hela ut och in – varför inte bara utnyttja det?

Det är två mycket jämna lag som möter varandra, som varit svåra att skilja åt under säsongen och som stått för ett fantastiskt arbete. Addera också suveräna insatser i playoffet på det.

Och matchen spelas alltså på neutral mark, vilket innebär att det inte finns någonting att ta hänsyn till på den fronten.

I League Two kom faktiskt Exeter fem pinnar ovanför Coventry, vilket gör det ännu mer oförståeligt varför oddssättarna tagit den här positionen.

Tajt kommer det bli och det kan sluta lite hur som helst. Därför känner vi oss väldigt tillfreds med att kunna få över dubbla insatsen, 2,02 x insatsen, för Exeter City +0,25 mål (asian handicap). Då får vi halv vinst på spelet om det slutar oavgjort under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus upp till 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Exeter City +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (500% upp till 500 kronor bonus!)
Spelstopp: 16:00, måndag 28/5
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.