Speltips inför Crusaders – Ludogorets 17/7: Inget snack om saken – klasskillnad!

Spelbloggare Publicerat: 17 July 2018

Annat än en kross är närmast otänkbart när det vankas retur mellan nordirländska Crusaders och bulgariska Ludogorets i Champions League-kvalet. Här är det alltså på sin plats att lassa in polletterna på storfavoriten.

Annons:

Det finns vinster.
Och det finns komfortabla sådana.
Och det kommer även sådana med siffror som 7-0.

I Champions League-kvalets, och även Europa League-ditot, första rundor kan skillnaderna mellan klubbarna vara så pass fundamentala som de faktiskt är mellan dessa två, Crusaders och Ludogorets.

Bulgarerna plockade hem hemmamötet med siffrorna 7-0 och är med det helt klara för nästa runda, som om det inte var skrivet i sten redan på förhand. 25 minuter lyckades Crusaders stå emot, hålla nollan intakt, innan proppen lossade totalt.

Man kan enkelt påminnas av nordirländarnas senaste kvalförsök mot turneringen, i fjol. Förlustsiffrorna skrevs 0-3 hemma och 0-6 borta, mot danska Köpenhamn. Då får man en ännu bättre överblick, ur skandinavisk synvinkel, över vilken nivå detta Crusaders är på.

Ludogorets har däremot erfarenhet av nivå på den bästa möjliga nivån, Champions League-gruppspelet, och har under de senaste åren mött motståndare som Paris Saint-Germain och Arsenal. Laget är tydligt brasilianskt influerat, så även på tränarfronten, och det finns mycket kvicka fötter som kan ställa till med problem för motståndarna.

Vinner enkelt – på nytt

Eftersom Ludogorets seriepremiärspelar redan under helgen, samt att det är helt avgjort redan, öppnar för att det kan städas om rejält i startelvan. Spelare ska vilas, andra få visa framfötterna.

Men trots detta ska skillnaderna vara så pass stora att Crusaders inte har en minsta chans att haka på i det här tempot. De ska bara rädda deras anseende, vinna erfarenhet och komma ur dubbelmötet något bättre.

Spelbolagen verkar vara lite inne på att Ludogorets är mätta – och det finns möjligen en poäng där – men vi har fortfarande svårt att se det bli annat än en komfortabel bortavinst denna afton.

Därför spelas Ludogorets med -2,0 mål (asian handicap) – då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – till strax under dubbla insatsen. Det är helt klart av värde.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Ludogorets -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, tisdag 17/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.