Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Crystal Palace – Burnley 13/1: Rentav missvisande odds

Sex matcher uppradade utan vinst, men risken är att ta betydelsen av dessa till viss överdrift. Kan Burnley stå upp emot Crystal Palace på Selhurst Park? Absolut, är den bestämda åsikten från oss på Spelbloggare.

Sakta men säkert har Crystal Palace stärkt deras aktier och årets första match, borta mot Southampton, slutade i en lika oväntad som imponerande uddamålsvinst. Det innebar ett lyft från botten, även om den fortfarande är nära inpå. Det är kolossalt tätt nere i botten av Premier League. Klart mer spännande än titelracet, som i praktiken redan är avgjort.

Eventuellt är det så att moralen fick en liten smäll i Crystal Palace, i och med derbyförlusten i FA-cupderbyt senast mot Brighton. Att nämnas är dock att det roterades friskt i matchen och att man med det lämnade ett statement att kontraktsstriden är absolut främsta prioritet.

För Burnleys del har vinsterna lyst med sin frånvaro på sistone – på sex matcher, mer bestämt. Tre av dessa har slutat oavgjorda, resterande tre alltså i förluster. Det kan dock vara en miss att utifrån de siffrorna måla upp ett mardrömsscenario; dessa förluster har ändå kommit mot Manchester City, Liverpool och Tottenham.

Starkt står de fortfarande i tabellen, Burnley. Det är inte otänkbart att de blir en av de klubbar som slussas ut i nästa års Europaspel, placerade som sjua för närvarande. Bara att höja på hatten!

Det är två brutalt skadeskjutna lag som möter varandra. Båda riskerar att bli utan upp till åtta spelare, baserat på de rapporter som finns att ta del av.

Toppchans för Burnley att skrälla

Gör inte samma miss som oddssättarna och marknaden – att underskatta Burnley. Crystal Palace som favoriter är helt korrekt, men knappast så stora som siffrorna vill antyda. Här är det öppet och kan sluta åt egentligen vilket håll som helst…

Det ser bättre ut i Crystal Palace, så är det, men vi ska påminna och understryka att endast en av de fem senaste matcherna vunnits. Även innan, under den bättre raddan av matcher, blev det en hel del kryss.

Så, hur ska vi värdera Burnleys vinstfria svit? Givetvis är det illa, men det är inte att ta till någon överdrift. De tre torskarna – mot toppmotstånd. De lite mer beskedliga matcherna har laget, från start, varit fasansfullt lyckosamma i. Succéreceptet? Det stenhårda, gedigna försvarsarbetet.

Utgångstipset är oavgjort. Bli dock inte förvånade om hela potten hamnar i händerna hos Burnley.

Gästerna plusspelas med +0,5 mål till 1,88x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Burnley +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 13/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 23%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%