Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips inför Crystal Palace – Liverpool 20/8: Dagens bästa speltips

Under måndagen står arbetsveckans enda Premier League-match på kvällsmenyn – och det är två premiärvinnare i Crystal Palace samt Liverpool som ska mäta krafterna med varandra på Selhurst Park. Här tar ni del av vårt speltips inför matchen.

Annons:

Liverpool lämnade precis de besked som önskades – och i viss mån väntades – av premiären. West Ham United demolerades med fyra mål mot noll och det var klasskillnad från startskott till mållinje.

Defensiven? Den satt! Motståndarna skapade försvinnande lite. Och offensiven? Minst lika bra som den alltid varit! Matchens utropstecken var Sadio Mané med sina två fullträffar. Dessutom fick det uppsnackade nyförvärvet Xherdan Shaqiri debutera via ett inhopp och åtta minuters speltid.

Nu är planen att bara kliva ut på Selhurst Park och säkra årets andra trea, men det ska alltså Crystal Palace försöka sätta stopp för.

Och det är ett Palace som stod upp väl i deras bortapremiär mot nykomlingen och lokalrivalen Fulham. De visade prov på ett allt vassare spel i de sista tredjedelarna, kontrade effektivt och vann matchen med 2-0. Verkligen en smakstart på året…

Gästernas nyförvärv, Fabinho, är fortsatt ett osäkert kort – tillsammans med Joel Matip, Ragnar Klavan och Dejan Lovren. Utöver det saknas Alex Oxlade-Chamberlain. Borta för Crystal Palace är Scott Dan. Tveksamheter råder också runt Max Meyer, Jonathan Williams samt Connor Wickham.

BLGM-spelet lockar

Tror på en match med öppna dörrar, som blir chans- och i sin tur – målrik. Ett perfekt, underhållande, sätt att rivstarta veckan med! Framförallt betyder det emellertid att en viss typ av spel lockar oss inför matchen, målspelen.

Liverpool har, som vi nämnt, stärkt upp deras defensiv enormt sedan Virgil van Dijk kom in i mittlåset. Som natt och dag, i princip. Men de kan fortfarande vara sårbara med deras framåtlutade spelstil och det inte minst på resande fot.

Räkna också in att Fabinho med största sannolikhet, av rapporter att döma, kommer inleda på bänken. Det defensiva mittfältsankaret. Förutom det är inte färre än tre försvarsspelare potentiellt på skadelistan.

Motståndet här är ett helt annat, men Crystal Palace stärks i alla fall av att ha visat upp ett fint omställningsspel i premiären mot Fulham; hade relativt lite boll, men vann ändå med två mål mot noll – på bortaplan.

Här kommer Palace troligtvis bli ännu mer nedtryckta, men ytor att ställa om och operera på kommer de få. På spetspositionerna finns framförallt Christian Benteke och Wilfried Zaha – två spelare som borde sätta skräck i Liverpools försvar.

Spelar att det blir mål åt båda håll till klart acceptabla 1,74 x insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, måndag 20/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.