Speltips Manchester City Liverpool 2 juli 2020

Speltips inför Crystal Palace – Liverpool 31/3: Premier Leagues omstart

Äntligen! Uppehållet i Premier League, som nu tar klivet in i den absoluta slutspurten, är över och först ut är Crystal Palace och Liverpool – med en match som vi identifierat ett starkt speltips från.

Observera! Avspark redan 13:30.

Liverpool, som också väntar Champions League-fotboll i veckan, reser till den engelska huvudstaden, London, och Selhurst Park där Crystal Palace, som i sin tur ska säkra deras plats i Premier League, står för motståndet samt värdskapet.

För Crystal Palace är det alltså bara kontraktet som ska säkras och därefter, om så blir fallet, att bara sopa bort den här säsongen från deras axlar och ladda om på nytt. Spelåret har inte varit att minnas och det understryker tabellpositionen deras väl – en sextondeplats.

Med matchen mer spelad än Southampton, tredje sist och därmed på nedflyttningsplats, har Palace blott två poäng som håller dem på rätt sida strecket. Stor press! Men är det här som pinnarna ska spelas hem?

Seriens topp fyra har ryckt ifrån resten av tabellen och i det skiktet hittas Liverpool, placerade som trea. Såvida de når ut i Champions League på nytt har de alla anledningar till att vara tillfredsställda med situationen.

Att klubben också är framme vid CL-kvartsfinalen är glädjande besked. Väl där ställs de mot Manchester City, som totalt dominerat årets Premier League, och det första mötet utspelas på onsdag. Blickarna redan där, månne?

Vinner hyfsat bekvämt

Det är alltid vanskligt att värdera formfaktorns betydelse efter ett uppehåll, även om det bara varit på två veckor. Blir mycket av en nystart.

Oavsett vad så kommer Liverpool från en fantastiskt fin insats när Watford krossades med 5-0. Även Crystal Palace vann precis före uppehållet, vilket bröt en vinstfri svit om sex matcher, och det mot Huddersfield. Förstås starkt, särskilt på bortaplan, men det är inte i närheten av en lika stor värdemätare som detta.

När nivån höjs har Palace svårt att leverera resultat och mot ett helt utvilat Liverpool, med en monstruöst stark offensiv, som kommer på besök kommer de sättas under hård press. Matcherna efteråt är av, på pappret, enklare karaktär och känslan är att det är där de pinnar som ska säkra kontraktet borde spelas in.

Gillar Liverpools chanser här och tror att de vinner hyfsat bekvämt. Oddsen, då? De är rätt lockande.

1,88 x såsen för Liverpool -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – är värt att testa.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% – upp till 1 000 kr!

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500 – spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 13:30, lördag 31/3
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 15%
X: 22%
2: 65%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%