4 februari 2018 Crystal Palace Newcastle speltips Premier League

Speltips inför Crystal Palace – Newcastle 4/2: Målspel

Vårt fokus söker sig till målmarknaden när det är dags för ett tufft ligamöte mellan Crystal Palace och Newcastle på söndagen. Premier League är det som gäller.

Då väntar det tufft möte i Premier League på söndagseftermiddagen. Här fokuserar vi på matchen mellan på Selhurst Park där hemmalaget Crystal Palace gästas av Newcastle.

Om vi ser till tabellen är det här två lag som haft en ganska risig säsong ochs om har lämnat en hel del övrigt att önska. Crystal Palace har visserligen höjt sig markant sedan Roy Hodgson tog över och har nu klättrat till säker mark, med tre poäng till godo på nedflyttningsplatserna. Newcastle å sin sida har bara en poäng till godo på nedflyttningen och befinner sig i en än mer akut situation än sina motståndare för dagen.

Vad som varit slående för båda lagen under stora delar av säsongen och framförallt nu på slutet är antalet mål i deras matcher. Det bjuds ofta på en hel del sådana och inte sällan rasslar det till åt båda håll. Crystal Palace är nu inne i en fin måltrend där de målat i 10 av sina 11 senaste matcher. Det är med andra ord ett målfarligt lag som står som hemmalag här.

Mål åt båda håll väntar

Fullt så lovande är det inte för Newcastle, men med mål framåt i fem av sina sex senaste matcher finns det all anledning att tro på mål från gästerna även i den här matchen. Efter en mycket skakig höstsäsong och en december månad som började horribelt har Newcastle så sakteliga sett aningen bättre ut i januari månad och känslan är att det finns en stabilitet i laget som borde räcka till nytt kontrakt.

Hur som helst släpper laget fortsatt in lite för många mål och det är just detta faktum vi tar fasta på inför den här matchen.

Märk väl att hemmalaget saknar spelare som Dann, Puncheon, Loftus-Cheek, Wickham, Schlupp och Sako. Det ska bli intressant att se huruvida Erdal Rakip får speltid. Hos gästerna är Gamez, Lejeune och Slimani förmodligen inte tillgängliga.

Båda lagen göra mål synas till 1,91 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, söndag 4/2
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 24%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 57%