Speltips inför CSKA Moskva – Real Madrid 2/10: Litet utstick

Spelbloggare Publicerat: 2 October 2018

En rysk jätte mot en spansk jätte – CSKA Moskva tar emot Real Madrid på VEB Arena i en match som har potential att bli oerhört underhållande, varpå målen lockar oss.

Annons:

Historiska Real Madrid, som kammat hem världens största titel, i Champions League, tre år efter varandra samt vid fyra av de fem senaste tillfällena har siktet inställt på nya skalper – nu utan storstjärnan Cristiano Ronaldo, som lämnat för Juventus, i truppen.

CL-äventyret inleddes också med en 3-0-kross av Roma, ansedda som den främsta och kanske enda nämnvärda konkurrenten i gruppspelet. Övrigt lag är, förutom CSKA Moskva, tjeckiska Viktoria Plzen. Nu är det fritt fram för spanjorerna, som även här är att betrakta som storfavoriter. Oddset för en tvåa är 1,61.

Lite sisådär är det dock med formen, där det blev lika i hemmaderbyt mot Atlético Madrid senast och innan dess åkte man på pumpen när Sevilla besöktes; 0-3 i baken.

CSKA Moskva är en av de mest anrika och starkaste klubbarna i Ryssland, men utan att nå ända fram de senaste åren och är nu, nio matcher in i deras seriespel, placerade på en blek fjärdeplats.

Champions League-premiären lämnades med positiv eftersmak, även om resultatet inte var en jättehöjdare. Ett mål i den 95:e (!) minuten innebar ändå att det slutade 2-2 och det är utifrån det man får arbeta framöver.

Klart störande för ryssarna är den välfyllda skadelistan, där minst sex spelare hittas. Sannolikt fler. Tär på spetsen såväl som bredden. Real Madrid saknar Gareth Bale samt Marcelo. Klara avbräck även det.

Mål åt båda håll?

Fastän Gareth Bale saknas för Real Madrid samt att de inte målat på de två senaste matcherna, skulle det extremt mycket till för dem att misslyckas pryda målprotokollet denna afton. Anledningen – att de helt enkelt är så pass mycket starkare.

Att räkna bort CSKA Moskva hemma i Ryssland ska man emellertid inte. Där har de ställt till det för flera världspjäser förut och Real Madrid är, som bekant, alltid framåtlutade i deras approach. Offensiv fotboll – och det kan ställa till det i vissa fall; att man släpper in mål även i matcher som vinns bekvämt.

Tror helt enkelt att ryssarna kan få en hel del fina ytor att ställa om på, varpå de ska ses med stor chans till att pryda målprotokollet mot en motståndare som säkerligen tappat en hel del självförtroende på sistone.

William Hill sticker ut hakan lite smått när de dukar ut 1,80x för att det ska bli mål åt båda håll. Det köper vi.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21.00, tisdag 2/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.