Speltips inför Dalkurd – Sirius 28/7: Urstarkt spel

Spelbloggare Publicerat: 28 July 2018

Hur i hela friden tänker oddssättarna här? Vi har svårt att förstå hur de resonerar inför det allsvenska bottenmötet mellan Dalkurd och Sirius och därför är det desto enklare att hämta ut ett spel.

Annons:

Jumbon mot tredjejumbon. Det är vad vi har här på Gavlevallen.

Och tätt är det nere i det allsvenska bottenträsket. Dalkurd, med matchen mindre spelad än Sirius, har blott två pinnar upp till desamma. Däremellan hittas Brommapojkarna och på säker mark precis ovanför återfinns Trelleborg. Med största säkerhet är det just dessa fyra som kommer få slåss om kontraktet.

Den allsvenska omstarten inleddes lovande från Dalkurd som först krossade nämnda BP med 3-0, för att sedan spela 2-2 mot TFF, men i bortamötet med Hammarby senast blev det en klar 1-4-förlust – siffror som hade kunnat bli större om inte stockholmarna skulle ha slagit av på takten efter den första halvleken.

För Sirius är situationen omvänd; från att ha inlett uruselt, för att nu ha vunnit två raka matcher – över BP och Blåvitt. Skadeproblemen, som var så enorma under våren, har lättats upp och därmed ser utsikterna klart positivare ut för Uppsalaklubben.

“Inte i närheten av såhär stort favoritskap”

Att Dalkurd är såhär stora favoriter, kan tyckas se nästintill ut som ett värdelöst skämt. Spelbolagen är ute på tunn, tunn is…

Det som Dalkurd visade upp senast mot Hammarby var en ren och skär… katastrof. Givetvis, en tuff match var det, men bättre ska man kunna streta emot. Där och då – chanslösa från första till sista minut.

Två av få spelare som varit framstående, ur positiv synvinkel, i Dalkurd är Mohamed Buya Turay samt Yukiya Sugita. De rapporteras båda vara nära nya klubbar och skulle eventuellt kunna missa matchen, även om man inte ska räkna med det när matchen analyseras såhär på förhand.

Gillar vad Sirius visat upp på sistone, i de två senaste matcherna. Senast visades prov på fin moral när 0-2 vändes till en 3-2-vinst över Blåvitt. Jesper Arvidsson smällde in två straffmål och Philip Haglund stod för den övriga baljan.

Det här känns nästan helt öppet. Litet favoritskap Dalkurd, som värd för matchen – men inte i närheten av såhär stort.

Spelar Sirius +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid kryss eller bortavinst, alltså detsamma som dubbelchansen X2 – till 1,85x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sirius +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 28/7
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.