Speltips inför Danmark – Mexiko 9/6: Hämtar andan efter skandalen

Spelbloggare Publicerat: 9 June 2018

Spelbolagen menar att Danmark ska vara klar favorit mot Mexiko. Vi menar att det ska vara i alla fall snudd på femtio-femtio. Således blir valet av speltips inför matchen alldeles uppenbart.

Två VM-nationer med deras sista match inför premiärerna. Nu ska allt sitta. Allt! Sista chansen att sätta pusselbitarna på plats innan det blir allvar.

Slutspelsutsikterna i VM ser fullt acceptabla ut för båda länder, som har en hel del spetskvalitéer, men så är förstås fallet för den absoluta merparten av de medverkande nationerna.

De som Danmark ska mäta krafterna med är Peru, Australien och Frankrike. Där väntas skandinaverna få tampas med Peru om andraplatsen, bakom ett ”Les Bleus” som är storfavoriter och en av de största sådana i hela kalaset också.

Och Mexiko, då? De ställs mot Tyskland, Sverige och Sydkorea. Där anses racet om vara tätt, även om man räknas som knappa favoriter bakom de så briljanta tyskarna. Historiskt sett brukar Mexiko stå starkt i världsmästerskapen och allt som oftast nå utslagsfasen, men som bekant: nu är nu och då är då.

Något som är ett orosmoln för Mexiko är huruvida Diego Reyes kommer hinna bli spelklar för mästerskapet eller ej. För Danmark står det redan klart att profilen Nicklas Bendtner kommer missa det.

Mexiko med det bättre materialet

Det är lite av ett mysterium att Danmark är betraktade som såhär stora favoriter. Hemmaplansfördelen spelar för all del in, men visst har väl Mexiko det snäppet vassare materialet?

Som Mexiko brukar leverera på den största scenen, världsmästerskapen, är ett tecken på den tradition och styrka som finns i dem. Gott om spelare som till vardags spelar i europeiska toppligor. En av de som undertecknad är mest förtjust i är strikern Javier Hernandez, även kallad ”Chicharito”. En målskytt av klass.

Det som kan störa Mexiko är skandalen efter 1-0-vinsten mot Skottland senast, där åtta spelare firade med fest och eskorter. Kan såklart stöka till det.

Danmark är inte i toppform: kommer från två 0-0-matcher – mot Sverige respektive Chile. Fullt acceptabelt, men ändå viss oro runt den offensiva kapaciteten. Innan dess vann man knappt över Panama, 1-0.

Trots de yttre störmomenten ska Mexiko mycket väl kunna undvika förlora på Bröndby Stadion…

Därför spelas de med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till mer än acceptabla 1,83 x såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Mexiko +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 20:00, lördag 9/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.