9 september 2018 Danmark Wales Speltips

Speltips inför Danmark – Wales 9/9: Gästerna underskattade

Efter kaoset är den så omsnackade konflikten för tillfället löst i Danmark, men kan sviterna från den i viss mån sitta i? Mot ett Wales som inledde UEFA Nations League med en jordbävning kan problem vara att vänta.

Annons:

Det har varit ett oerhört kaos i Danmark under veckan. En djupgående konflikt mellan spelare och ledning innebar att landslagsstjärnorna stannade hemma i vänskapsmötet med Slovakien och ersattes av division 3-, 4- och futsalspelare. Trots detta – bara en 0-3-förlust.

Men konflikten är för tillfället lagd på is och passande till Nations League-premiären är det ett a-betonat Danmark som kommer till spel. Men har det kanske ändå satt sina spår? Påverkat uppladdningen negativt?

Gästande Wales har redan inlett Nations League-äventyret – och det med en jordbävning och förkrossande 4-1-kross av rivalen Irland. Storstjärnan Gareth Bale stod för en balja – en fantastiskt vacker sådan! – samt en assist. Han kommer behöva spela på sin topp för att det skulle kunna bli på tal om en skräll här.

Om Wales skulle förmå att undvika förlora den här matchen, spela lika eller till och med vinna, är det klar fördel för dem i kampen om förstaplatsen. Vore en smak- och drömstart på äventyret.

Klart underskattat Wales

Att underskatta Wales skulle kunna stå sig rejält dyrt, såväl här som framöver. De är extremt svåra att slå, defensivt starka och alltid att se upp med i omställningsmöjligheterna när Gareth Bale är i spetsen.

Se bara på VM-kvalet: tio matcher, mot hyfsat tufft motstånd, landade i blott en förlust – fyra vunna och fem kryss. Addera den suveräna, helgjutna, insatsen mot Irland senast. Vi återupprepar: fyra mål mot ett! Klass.

En annan typ av matchbild är förvisso att vänta här, men Wales har absolut nycklarna att kunna stå emot Danmarks offensiv och att ställa om effektivt. Ser dem som långtifrån oävna.

Kaoset runt Danmark och även om spelarstrejken är avblåst, kan den ha stört uppladdningen en hel del. Detta ökar vår tro på att en skräll är möjlig på Ceres Park i Århus.

Ett danskt favoritskap köper vi, men när siffrorna för den raka ettan är nere och nosar på såhär låga siffror känner vi att det blivit fel. Helt fel.

Wales +0,5 mål spelas till 1,77 gånger pengarna hos Titanbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få upp 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Wales +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, söndag 9/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.