19 juli 2018 Minnesota United New England Revolution Speltips

Speltips inför DC United – Minnesota United 13/9: Enkelt val av sida

På resande fot är Minnesota United sämst i hela MLS och när de då besöker ett hemmastarkt DC United i medvind ska ännu en förlust ses som extremt sannolik. Favoritvärde att tälja?

Annons:

Eastern Conference mot Western Conference. Två lag nedanför playoffområdet – ett DC United som fortfarande har en hyfsad chans att kliva upp i detsamma och ett Minnesota United som spelar för att ha hedern i behåll. Tydliga skiljelinjer.

Vad som satt stopp för Minnesota är det hemska bortafacit – ett facit som faktiskt är sämst i hela MLS, båda konferenserna inräknade. I rena siffror: en vinst, ett kryss och 11 förluster. Målskillnaden? 14-35. Då blir det, såklart, inte ens på tal om slutspelet. På de fem senaste matcherna, de hemma och borta inräknade, har dessutom renderat i blott en pinne.

Mer hoppfullt är det i DC United, som hämtade hem en finfin pinne efter 1-1 borta mot New York City senast och dessförinnan värjde undan Atlanta United med 3-1 – två klubbar som hittas i Eastern Conferences topptrio.

Med två matcher mindre spelade än sexan Montreal Impact, som med det innehar den sista playoffplatsen, har de ett avstånd om fem poäng till dem. En trea här skulle med andra ord innebära att de får rejäl känn – och det bästa av allt är att 7/8 avslutande matcherna spelas på hemmaplan.

Lagen saknar båda en radda spelare, skadade och på uppdrag med respektive landslag. Går rätt jämnt ut, även om situationen eventuellt är lite värre för DC United på den fronten.

Det mesta talar för DC United

Motivation, klass och hemmaplan. Klar fördel på alla de fronter brukar räcka för att vinna fotbollsmatcher och det räknar vi nästan med är fallet för DC United – mot ett iskallt, helt iskallt Minnesota.

Hemma har DC United ett urstarkt facit om 7-1-2 och snittar enbart framåt två mål per match. De kommer från två starka insatser, mot toppmotstånd, och undvikit att förlora i båda dessa, varpå playoffdrömmen ser allt närmare ut att bli en realitet snarare än just – dröm.

Minnesota har hämtat hem blott en poäng på de fem senaste matcherna samt förlorat 11 av 13 matcher på resande fot. Det det alltmer hopplöst ut för deras del och faktum är att de inte ens lyckats måla på två matcher, 0-2-förluster mot såväl Dallas som Sporting KC.

Ser DC United med absolut toppchans här och det vore dumt att inte kasta in polletterna på dem, är känslan.

-1,0 mål (asian handicap) på DC United spelas till 1,90 gånger pengarna hos Titanbet. Då får vi insatsen tillbaka om de skulle ta hem det med exakta uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: DC United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 01:30, torsdag 13/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.