24 september 2018 Deportivo La Coruna Granada speltips Segunda

Speltips inför Deportivo La Coruna – Granada 24/9: Toppmöte i Segunda

Det är fullt fokus som gäller på måndagens möte mellan Deportivo La Coruna och Granda i Segunda Division i den spanska ligafotbollen.

Annons:

För en gångs skull spelas det inte några väldigt heta matcher runt om i Europa på måndagskvällen den här veckan, någonting som gör att vi får dyka ner i andraligorna för att hitta någonting som lockar inför kvällen. Tack och lov går det att finna härligt värde även i Segunda Division.

Det finns ett möte som sticker ut i den spanska andradivisionsfotbollen på måndagen, nämligen det mellan Deportivo La Coruna och Granada. Inför säsongen var det här tänkt att bli ett tidigt toppmöte mellan två lag med tydliga ambitioner om att slåss i toppstriden, men framförallt hemmalaget har faktiskt presterat helt under isen.

Deportivo La Coruna och Granada fanns båda med i La Liga för bara några säsonger sedan och för många hör lagen nog hemma längst upp i det spanska ligasystemet. Åtminstone Deportivo La Coruna har en stolt historia av att tillhöra La Liga. Att det här två så välkända namn sätter hur som helst en extra krydda till den här matchen.

Spel på målmarknaden

Om vi ser till säsongsinledningen har hemmalaget underpresterat grovt, med ett par onödiga förluster och poängtapp redan nu. Det har blivit tappade poäng både mot Albcacete och Tenerife, samt förlust mot det svaga laget Alcorcon. Gemensamt ör alla poängtapp är att de har skett på bortaplan. I årets enda hemmamatch blev det 1-0-vinst mot Sporting Gijon.

Samtidigt har Granada öppnat säsongen väldigt starkt och har ännu inte förlorat en match i ligaspelet. Med tre raka vinster är medvinden också intakt för laget, som åker till måndagens bortamatch med tre poäng i sikte. Den starka inledningen på säsongen gör att lagets ambition om att slåss i toppen infriats så här långt.

Båda lagen har sina absoluta styrkor i offensiven. Det bör prägla matchen.

Båda lagen göra mål spelas till hela 2,10 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, måndag 24/9

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.