20 april 2018 Leganés Deportivo Speltips

Speltips inför Leganés – Deportivo 20/4: Motivationsfaktorn i fokus

Fredagen bjuder på fotboll från spanska Primera División, där motivationsfaktorn är i fokus när ett hårt ansatt Deportivo La Coruña besöker Leganés på Estadio Municipal de Butarque. Vi slår fast: det luktar – skräll!

Har syndaren vaknat försent? Deportivo La Coruña har verkligen steppat upp de senaste veckorna – löste innan 0-0-krysset mot Sevilla två raka vinster – men är fortsatt nere på rött tabellområde, som tredjejumbo. Upp ett hack i tabellen, där det är säker yta, till Levante har de fyra pinnar att hämta in – med en match mer spelad.

Talar starkt emot Deportivo är det brutala schemat de fem avslutande matcherna, vilket innebär en ännu mer ökad betydelse av den här matchen. Tre pinnar, det enda i sikte. Annars, då är det kört. Klappat och klart! Spel i andradivisionen.

Leganés simmar runt på den undre tabellhalvan, men har varit utan fara för kontraktet sedan en bra tid tillbaka. Standarden har dock hållits uppe, det ska nämnas, även om det hela ebbat ut lite smått. Generellt: starkt hemmaspel, mindre starkt bortadito.

Inför matchen kommer Leganés från en 1-2-förlust när Villarreal besöktes. Laget förmådde att skapa viss nerv i slutet av matchen, via en sen reducering – utan att det räckte ända in i kaklet.

Alexander Szymanowski och Martín Mantovan, skadade, saknas för Leganés. Gästerna har Eneko Bóveda Sulley Muntari out.

Måstematch för Deportivo

Leganés har vunnit tre av deras fyra senaste hemmamatcher. Det är starkt och ska tas hänsyn till. Utan tvekan. Men man kan också vrida och vända på det: tre av de fyra matcherna, allt som allt, har förlorats.

Här värderar vi inte minst motivationsfaktorn vara av stor betydelse. Deportivo måste vinna. Punkt! Allt annat betyder att det är kört i jakten på ett nytt kontrakt.

Och formen, den verkar Deportivo ha prickat in. Det skapades en hel del i kryssmatchen mot Sevilla senast och dessförinnan hade två raka matcher slutat upp i segrar, båda med siffrorna tre mål mot två.

Givetvis kommer Leganés vilja avsluta med stil, men det är klart att det blir en lite annorlunda approach till matchen när man det facto har så lite att spela för.

Deportivo La Coruña spelas med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 1,88 x insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Deportivo La Coruña +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 21:00, fredag 20/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%