20 november 2019 Lincoln City Ipswich Town Speltips

Speltips inför Derby – Ipswich 21/8: Målspel från Championship

Efter två raka förluster så här i säsongsinledningen behöver Frank Lampard nu plocka en trepoängare när hans Derby County spelar hemma mot Ipswich Town.

Annons:

I årets första match kunde Frank Lampard jubla efter ett sent segermål borta mot Reading, men därefter har det varit tyngre för den gamle storspelaren. Derby County har efter vinsten mot Reading två raka förluster i Championship och för att det inte ska blåsa snåla vindar redan nu är Frank Lampard nog i behov av en seger i tisdagens möte med Ipswich Town.

Märk väl att Derby County klev in i säsongen med målsättningen att slåss i den övre delen av tabellen och med tanke på att Championship är ett maraton med sina 48 matcher gäller det verkligen att vara med från början. Annars kan det lätt kännas hopplöst och blir då svårt att finna motivation över hela säsongen.

Det ska sägas att Derby County också tog en 2-0-vinst i Ligacupen förra veckan och möjligen kan det ge någon form av positiv energi inför fortsättningen. I samtliga fyra tävlingsmatcher den här säsongen har laget gjort mål framåt, men totalt sju insläppta på tre matcher i ligaspelet vittnar ändå om vissa strukturella problem. Det syntes tydligt redan i premiären mot Reading att det här är ett lag som går att såra, inte minst i det tidiga inläggsspelet.

Ett spel på målmarknaden

Ipswich Town å sin sida har öppnat säsongen helt utan vinster, men är trots det bara en poäng bakom Derby County i tabellen så här långt. Två kryss och en förlust på tre matcher i ligan är inte direkt den start som klubben hade hoppats på. Därtill blev Exeter City för svåra i Ligacupen, där ett reservbetonat Ipswich Town alltså åkte ut med huvudet före redan i den första omgången.

I förra säsongens möten fick vi se idel bortasegrar och faktum är att det har varit så i sju raka matcher mellan Derby County och Ipswich Town. Med det i åtanke känns den raka ettan till runt 1,70 gånger pengarna helt enkelt inte värd att ta i beaktande på förhand. Hittills har inte Frank Lampard fått tillräcklig ordning på sitt lag för att det ska gå att lita på Derby County.

Båda lagen har under säsongsupptakten visat prov på klara brister vad gäller defensiven och med tanke på att de trots allt gjort en del mål framåt finns det vissa förhoppningar om att få se mål här.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  20:45, tisdag 21/8

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.