16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips inför Eintracht Frankfurt – Fortuna Düsseldorf 19/10: Favorit att lita på

Uppehållet är över och äran att vara först ut i omstarten av Bundesliga får Eintracht Frankfurt och Fortuna Düsseldorf – och där menar vi att vi har en favorit helt klart värd att lita på.

Annons:

Precis som väntat har Eintracht Frankfurt varit hårt ansatta sedan återkomsten till den tyska förstadivisionen. Klubben är placerad näst sist, har spelat in blott fem pinnar på sju matcher och enbart vunnit en av dessa.

Före uppehållet åkte de dessutom på tre raka förluster och det mot konkurrenter som allihopa hittas på den undre tabellhalvan. Målskillnaden? 1-7. Detta är såklart under all kritik och nu måste saker hända. Uppehållet, som varat i en och en halv vecka, kom vältajmat. En chans att ladda upp batterierna och samla nya krafter.

Bättre mår Eintracht Frankfurt. Mycket bättre. Förutom en fullt acceptabel serieupptakt, har de också vunnit de två inledande Europa League-matcherna – mot Lazio och Olympique Marseille. Tre raka matcher vanns innan uppehållet och den sista av dessa kom med 2-1 borta över Hoffenheim.

Under uppehållet spelade Frankfurt en uppmärksammad match mot amatörklubben Hanau 93, vilken de plockade hem med makalösa 13-0. Motståndet var förvisso inte mycket till värdemätare, men siffrorna är ändock svåra att inte imponeras av.

Borta för Frankfurt inför matchen är Ante Rebic, avstängd, samt skadekvartetten bestående av Timothy Chandler, Carlos Salcedo, Gonzalo Paciencia och Francisco Geraldes. Gästerna saknar i deras tur Diego Contento, Oliver Fink, Niko Giebelmann, Andre Hoffmann och Raphael Wolf.

Klara skillnader

Frankfurt hittade formen, med besked, innan uppehållet; vann tre raka matcher, dessutom på pappret svåra sådana, och har visat att de är i kampen om Europaplatserna för att stanna. Gott om kvalitéer i spelartruppen.

Favoriter har de också plitats ut som, rätt klara sådana, men när Fortuna Düsseldorf står för motståndet kan vi känna att detta favoritskap borde vara ännu lite större.

Skillnaderna är helt enkelt så pass stora. Det handlar om – nästan – om toppen mot botten. Fortuna Düsseldorf tappade helt formen innan uppehållet och har förlorat tre matcher efter varandra samt bara hittat rätt vid ett enda tillfälle på de fyra senaste. Uddlöst. Svajigt. Ofta otillräckligt.

Vi får nästan dubbla insatsen för Eintracht Frankfurt -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsvinst i matchen – och det är tas med stor glädje. 2-0?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 19/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.